Ai aflat de promoție? Cumperi un ultrabook Toshiba și primești un laptop

BUCURESTI - 20 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

Live site

Dacă până acum nu îndrăzneați să visați la un ultrabook ultrasubțire, cu dimensiuni reduse și carcasă din aliaj de magneziu cu o durata mare de viață a bateriei, acum este momentul să vă schimbați atitudinea. Începând cu luna această, evoMAG vă pune la dispoziție o promoție de neegalat și anume, orice ultrabook Toshiba Portege Z930-168 vă aduce automat, cadou, un laptop Satellite C855-248 în valoare de 1.499 lei.

Ai aflat de promoție? Cumperi un ultrabook Toshiba și primești un laptop


Portégé Z930 este un ultrabook, ultrasubțire și ușor de la Toshiba. Cu dimensiuni de 33,8 cm (13,3”), nu-l lăsați să vă inducă în eroare. Având un set complet de porturi, carcasă din aliaj de magneziu și o durată de viață mare a bateriei, este un competitor din categoria grea.

Z930 oferă o durată de viață mare a bateriei, putând fi utilizat întreaga zi fără ca acumulatorul să trebuiască să fie reîncărcat. Are cele mai recente tehnologii în materie de acumulator, ceea ce  înseamnă că durata de exploatare pentru acumulatorul laptopului Z930 este mai mare și acesta va rezista la mai multe reîncărcări decât un acumulator standard. 

Seria Z930 dovedește că dimensiunile reduse nu înseamnă în mod obligatoriu un compromis în privința conectivității. Computerele ultraportabile beneficiază de un set versatil de opțiuni de conectivitate, în ciuda designului lor remarcabil de subțire. Transferați fotografii și fișiere sau extindeți funcțiile de stocare folosind fanta pentru card SD sau conectați dispozitive în porturile USB 2.0 pentru a partaja conținut. Z930 beneficiază și de un port USB 3.0. USB 3.0 este cel mai recent standard USB, care oferă rate de transfer de până la 10 ori mai rapide decât Hi-Speed USB 2.0. Portul HDMI permite conectivitate de înaltă definiție între laptopul dvs. și echipamentul audio-video, inclusiv un televizor HD. Bluetooth 4.0 este cel mai recent standard Bluetooth, care face transferul de fișiere prin Bluetooth mai rapid și mai facil. Este furnizată și conectivitate VGA.

Cântărește doar 1.12 kg și are o grosime maximă de 15.9 mm. El prezintă un design uimitor, cu un finisaj din aliaj de magneziu de culoare argintiu închis, cu exterior metalizat mat și accente metalice pe balamale. Tastatura cu retroiluminare are un aer stilat și este ideală pentru lucrul în condiții de iluminare redusă. O placă solidă în partea inferioară a laptopului și o bandă protectoare pentru ecran, din cauciuc, mai aerodinamică, completează imaginea unui design curat și atrăgător.

Profesioniștii adevărați lucrează cel mai bine sub presiune. Puteți fi sigur că acest laptop se va descurca excelent în cele mai extreme condiții. Aceasta deoarece el a trecut toate testele noastre, pentru a furniza calitatea pentru care sunt faimoase laptopurile Toshiba. 

Pentru prețul de 3.799 lei, nu doar că beneficiați de aceste opțiuni de conectivitate, dar veți primi CADOU, laptop-ul Toshiba Satellite C855 in valoare de 1.499 lei și toate acestea doar pe site-ul magazinului online www.evoMAG.ro

Grăbiți-vă să prindeți oferta! Este in limita stocului disponibil și se poate achiziționa folosind oricare dintre modalitățile de plată online, în rate, fără dobândă, pentru plata integrală a ratei lunare.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolution-prest-systems-srl/ai-aflat-de-promo-ie-cumperi-un-ultrabook-toshiba-i-prime-ti-un-laptop