Ai aflat de tehnologia NFC?

BUCURESTI - 28 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

S-a declarat deschis sezonul estival, iar imortalizarea momentelor unice din vacanţele tuturor este lucrul cel mai important în acest anotimp.

Ai aflat de tehnologia NFC?

Creșterea accelerată a pieţei pentru categoriile de sezon s-a simțit încă de la începutul lunii şi aici vorbim de aparatele foto si de telefoanele mobile inteligente. Dacă până acum un aparat foto reuşea să cuprindă într-o fotografie clipele frumoase din viaţa tuturor, acum veţi putea surprinde imagini şi filme deosebit de, detaliate.

De acum încolo, puteţi decupa imaginile făra a pierde din detalii, iar rezultatele imprimate la dimensiuni mari arată extraordinar. Aparatul foto D-SLR Nikon D5200 se diferenţiază  faţă de altele prin adaptorul pentru conexiune fara fir WU-1a ce vă permite să împărtăşiţi imaginile direct de la Nikon D5200 către un telefon inteligent sau o tabletă cu Android sau iOS* sau să controlaţi aparatul foto de la distanţă cu ajutorul dispozitivul.

Pentru doar 999 lei, aparatul foto digital Samsung WB800 vă permite să transmiteţi rapid imagini excepţionale familiei şi prietenilor prin intermediul butonului rapid Hot Link sau prin interfaţa tactilă hibridă.

Și telefoanele ne vor fi parteneri de călătorie în vacanţă cu familia şi vin la pachet cu tehnologia NFC (near field comunication)  care este un set de standarde pentru smartphone-uri şi dispozitive similare pentru a stabili o comunicare directă cu un alt  dispozitiv prin atingerea lor.  Astfel, orice poză  facută ca un smartphone ce foloseşte  tehnologia NFC, se poate transfera atât de uşor pe un laptop sau o tabletă, în doar câteva secunde fără a mai fi nevoie de altceva. Preţurile pentru un telefon cu NFC încep de la 659 lei pentru un Samsung Galaxy Frame S6810 şi pot creşte în funcţie de aplicaţiile şi funcţiile de care dispun. Magazinul evoMAG pune preţ pe nevoile şi cerintele clienţilor, iar inovaţia şi stilul nu lipseşte din nicio prezentare a unui produs disponibil în magazinul online.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolution-prest-systems-srl/ai-aflat-de-tehnologia-nfc