Descopera Windows 8 si castiga premii

BUCURESTI - 25 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Odata cu lansarea sistemului de operare Windows 8, evoMAG are placerea de a va prezenta produsele noi care au caracteristici specifice acestuia, produse ce simplifica lucrul mai mult ca niciodata. In plus, la cumpararea oricarei licente sau device cu Windows 8, se poate intra in cursa pentru castigarea unui premiu.

Descopera Windows 8 si castiga premii

Windows 8 este alegerea cea mai potrivita pentru majoritatea clientilor. Are un ecran de start si live titles care va tin la curent cu toate activitatile importante. Dalele dinamice din Windows 8 ofera actualizari in timp real din conturile tale de Facebook, Twitter si de e-mail.

Aplicatiile uimitoare care aduc impreuna servicii, compatibilitatea si multi-tasking-ul, accesarea fisierelor remote si criptarea datelor, sunt doar cateva dintre beneficiile noului Windows 8.

In plus, dupa ce cumparati o aplicatie de la Windows, o puteti utiliza pana la cinci tablete sau computere Windows 8.

In fiecare an, Microsoft Hardware prezinta produse noi, interesante si inovatoare, iar anul acesta este la fel. Avem placerea sa va prezentam produsele noi care au caracteristici specifice sistemului Windows 8, ceea ce simplifica lucrul mai mult ca niciodata. In plus, aceste produse sunt ideale pentru a fi utilizate cu tablete si laptopuri.

Wedge Touch Mouse arata si se simte ca niciun alt dispozitiv. Suficient de mica sa incapa in buzunar, carcasa sa il face insotitorul perfect pentru laptopul sau tableta dvs. Windows 8 cand calatoriti.

Noua si extrem de subtire, Wedge Mobile Keyboard a fost conceputa pentru utilizatorii tabletelor cu Windows 7 si Windows 8 care sunt in permanenta miscare.

Pentru a sarbatori lansarea noului Windows 8, evoMAG lanseaza concursul ce se adreseaza tuturor clientilor doritori de Windows 8.

Daca nu te-am convins pana acum ca merita  sa incerci noul Windows 8,  te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.