Doar la evoMAG ai garantie extinsa pentru laptopurile Toshiba

BUCURESTI - 8 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare, Internet

Toshiba si evoMAG te ajuta sa-ti alegi laptopul potrivit, oferind garantie extinsa de 3 ani pentru gama Satellite, respectiv 4 ani pentru gamele Tecra si Portege.

Doar la evoMAG ai garantie extinsa pentru laptopurile Toshiba

Seria Satellite

Seria Satellite include  laptopuri elegante si versatile, care au tot ceea ce aveti nevoie pentru toate operatiile de calcul esentiale. Concepute pentru a furniza o valoare extraordinara, acestea va vor aduce combinatia perfecta de performante prin procesoarele de ultima generatie, cele mai noi placi grafice si hard diskuri de pana la 1 TB. Lista de caracteristici multimedia are darul de a va impresiona. Astfel, va puteti bucura de filme si jocuri la calitate HD minunata  pe afisajul TruBrite, retroiluminat cu LED-uri, insotit de un sunet excelent oferit de sistemul SRS Premium Sound HD.

Achizitioneaza un laptop din seria Satellite  pana pe 19 noiembrie, iar evoMAG te va rasplati prin garantie extinsa de 3 ani.

Seria Tecra

Subtiri, usoare si rezistente, laptop-urile din seria Tecra sunt  perfecte pentru companii. Procesoarele Intel Core din a doua generatie asigura cele mai bune performante, iar durata de viata a bateriei de pana la 8 ore permite utilizarea mobila. Carcasa robusta cu structura de tip fagure si senzorul 3D de impact al hard diskului va ajuta sa va protejati datele. Afişajul HD fara reflexie cu retroiluminare cu LED-uri asigura detalii clare, iar portul pentru afisaje  permite  conectarea la monitoare HD. De asemenea, o tastatura numerica cu 10 cifre permite introducerea facila a datelor.

Pentru orice laptop din seria Tecra, achizitionat  pana pe 19 noiembrie, evoMAG te va rasplati prin garantie extinsa de 4 ani.

Seria Portege

Seria Portege este special conceputa pentru cei care refuza compromisurile. Procesoarele puternice si tehnologia de racire cu flux de aer asigura mai multa putere de calcul si temperaturi mai reduse pentru obtinerea celor mai bune performante, iar designul din magneziu protejeaza computerul impotriva deteriorarii sistemului de operare si a intreruperilor functionale. In plus, durata de functionare a bateriei de pana la opt ore asigura energie suficienta pentru intreaga zi de lucru. De ce sa alegeti intre performanta si portabilitate cand puteti beneficia de ambele?

Orice laptop din seria Portege achizitionat pana pe  19 noiembrie,iti aduce garantie extinsa de 4 ani.

Iar daca nu te-am convins pana acum ca ai toate motivele pentru a cumpara un laptop Toshiba, te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sistemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evolution-prest-systems-srl/doar-la-evomag-ai-garantie-extinsa-pentru-laptopurile-toshiba