Doar la evoMAG, Nikon D90 cu cel mai mic pret de pe piata!

BUCURESTI - 18 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Monden / Lifestyle, Social, Stiinta / Cercetare, Tehnologie

Chiar daca vara a luat sfarsit, evoMAG continua sa te surprinda cu oferte spectaculoase! Indiferent unde te afli ai nevoie de o camera foto performanta, pentru a putea surprinde toate momentele importante. De aceea iti oferim aparatul Nikon D-SLR D90 Body.

Doar la evoMAG, Nikon D90 cu cel mai mic pret de pe piata!

O data cu aniversarea a 5 ani Nikon in Romania, beneficiaza de cel mai bun pret de pe piata pentru mult doritul aparat D-SLR Nikon D90 Body.

 

La achizitionarea acestuia vei primi si o serie de cadouri. Pretul incredibil de 2.699 lei iti aduce odata cu aparatul foto si o geanta perfecta pentru transportarea acestuia. Si pentru a putea capta imaginile cat mai bine , pachetul promotional iti ofera si un obiectiv 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR, iar pentru a te ajuta sa obtii rezultatele cele mai performante, vei avea si un card de memorie SDHC 4 GB ideal pentru a pastra amintirile.

 

Nikon D90 este perfect pentru cei pasionati de fotografie. Senzorul de imagine al aparatului iti ofera o calitate foarte buna de imagine a filmului si permite surprinderea unor imagini foarte clare si in detaliu. 

 

Setarile aparatului: Standard, Intens, Neutru, Monocrom, Portret si Peisaj iti permit sa personalizezi aspectul fotografiei.

Ai facut o fotografie nu tocmai perfecta? Meniul extins de retusare al aparatului te ajuta sa modifici poza, iar cea originala va ramane neatinsa.

 Functia inovatoare D-Movie iti permite sa fotografiezi filme in format Motion JPEG. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto (in comparatie cu o camera de filmat obisnuita pentru consumatori) si sensibilitatea ridicata ISO ofera o calitate exceptionala a imaginii. Aplicati tehnici din fotografiere, utilizand o gama cuprinzatoare de obiective NIKKOR interschimbabile, de la ochi de peste la super-telefotografiere, chiar si prim-planuri extreme prin intermediul obiectivelor Micro NIKKOR ce insotesc aparatul Nikon D90 Body.

 

Meniul extins de retusare, modul Live View cu focalizare automata si vizorul luminos tip pentaprisma, sunt doar cateva motive pentru care Nikon D90 te va cuceri cu standardele sale. 

 

Un adevarat profesionist pentru profesionisti! Il gasesti in oferta evoMAG la 2.699 lei!