evoMag.ro anunta preturi imbatabile la laptopurile Toshiba

BUCURESTI - 25 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail

evoMag.ro vine pe piata o promotie de neratat: preturi imbatabile la toata gama de laptopuri Toshiba. In aceasta vara uita de problemele vechiului tau laptop si alege produse de calitate la preturi accesibile.

evoMag.ro anunta preturi imbatabile la laptopurile Toshiba

Laptopurile Toshiba pot fi achizitionate la preturi incepand de la 1699 lei. Pentru un laptop Satellite C855-12Q vei scoate din buzunar 2349 lei, iar pentru unul Satellite C870-11K 2449 lei.

Laptopurile Toshiba beneficiaza de garantia "No Matter What"

Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul daunelor accidentale sau un TV, o tableta, un laptop Toshiba la schimb in caz de furt. in plus, pentru laptop si tableta beneficiezi si de recuperarea gratuita a datelor in cazul unui dispozitiv de stocare defect conform termenilor si conditiilor de mai jos. Oferta este valabila intre 16 aprilie si 30 septembrie 2012.

Protejeaza-si dispozitivul in fata evenimentelor neprevazute. Indiferent daca e vorba de lovituri sau varsare accidentala de lichide, Toshiba iti ofera o reparatie gratuita in cazul oricarei probleme care impiedica functionarea optima a produsului tau.

Nu fi o victima! Toshiba te ajuta sa te ingrijorezi mai putin pentru laptopul sau tableta pe care ai pierdut-o. Protectia anti-furt acopera orice raport de furt aprobat de Politie impreuna cu documentele care confirma intrarea prin efractie sau semne clare de violenta.

Pierderea datelor iti poate provoca multe probleme. Din fericire, laptopurile Toshiba vin cu un Serviciu de Recuperare a Datelor care permite sustragerea si inlocuirea informatiilor pe un hard drive nou, chiar si in cazul avariilor, erorilor de software sau virusilor.

Calitate HD exceptionala

Cu laptopurile Toshiba te vei delecta cu filme, jocuri si melodii la calitate HD exceptionala. Structura eleganta integreaza elemente intr-un finisaj conceput sa reziste amprentelor digitale. Pe interior, laptopurile Toshiba sunt dotate cu un pachet valoros de caracteristici multimedia. De asemenea, laptopurile Toshiba sunt foarte rezistente. Astfel, poti viziona filme, juca jocuri si asculta melodiile preferate la calitate HD exceptionala.

Despre evoMAG.ro

evoMag.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are, in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului sunt cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.