evoMAG te trimite in vacanta!

BUCURESTI - 29 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Turism

Ai nevoie de o vacanta, aer curat si relaxare? Alege sa achizitionezi unul dintre cele peste 8 modele de multifunctionale din promotia evoMAG si primesti un voucher de cazare la munte pentru 2 persoane timp de 2 nopti! Il poti folosi in perioada 7 septembrie-30 noiembrie 2012 la pensiunea de 4* Poiana Marului - Ranch din zona Bran Moeciu.

evoMAG te trimite in vacanta!

In acest sens, iti recomandam cateva dintre multifunctionalele HP din oferta, cu ajutorul carora te vei relaxa atat la birou, cat si in vacanta primita cadou.

Pentru ca performanta este cuvantul de ordine la evoMAG, Multifunctionalul Officejet Pro 8600 Plus iti reduce costul de imprimare color cu 50% fata de cea laser si creste productivitatea cu ajutorul imprimarii fata-verso automate si al alimentatorului automat de 50 de coli. Documentele tale vor rezista mai bine in timp la decolorare, apa sau creion translucid cu ajutorul cernelurilor de calitate HP Officejet.

Il poti achizitiona acum de la evoMAG cu doar 999 ron!

Daca ai nevoie de viteza si calitate, iti vine in ajutor LaserJet Pro 300 M375nw. Se poate conecta la retea, wireless, prin interfata Ethernet integrata sau direct cu ajutorul portului USB de mare viteza. Alegerea iti apartine! Cumpara modelul acum de la evoMAG la pretul de 2.499 ron si pleci automat in vacanta la munte!

Si in cazul in care munca ta de birou are nevoie de un ajutor profesionist, calitativ, performant si eficient, poti alege varful de gama: LaserJet 4345 MFP! Are un volum maxim lunar de lucru de 200.000 de pagini! Imprima 43 de pagini pe minut alb/negru! Vine echipat cu alimentator automat de 50 de pagini si o tava de alimentare de 500 de coli!

Un adevarat profesionist pentru profesionisti! Il gasesti in oferta evoMAG la 12.899 ron!