Scoala de Traineri de la Learning Moments

Locul desfasurarii: Hotel Piemonte

Organizator: Evolutiv Consultants Network

Simti ca a venit momentul sa te descoperi ca trainer? Vrei sa afli cum poti deveni un trainer de folos, celorlalti si tie? EVOLUTIV iti propune doua module de pregatire, primul cu acreditare CNFPA, iar cel de-al doilea pentru abilitati si competente aprofundate, cu tehnici de Analiza Tranzactionala si Programare Neuro-Lingvistica.

Formatorii/trainerii sunt cei care provoaca organizatia sa invete. E una din cele mai frumoase meserii din lume. Ajunge sa atinga sufletele oamenilor de orice varsta, din orice domeniu, sau categorie sociala, oriunde în lume. Deschide usi catre oportunitati uluitoare si deschide ochi în fata ideilor novatoare.

Mai multe informatii la http://www.learningmoments.ro/scoala-de-traineri.html

Despre EVOLUTIV CONSULTANTS NETWORK

Evolutiv Consultants Network, companie de Learning & Development specializata in dezvoltarea oamenilor din companii; EVOLUTIV Consultants Network – construieste programe customizate plecand de la obiectivele de business ale clientului, tinand cont de asteptarile punctuale ale tuturor stakeholderilor interni si externi, utilizand un spectru de instrumente specifice de Learning& Development. catalin.lazar@evolutivconsultants.ro www.evolutivconsultants.ro

Confirmare pana la data: 5 noiembrie 2010