EVOluăm ÎMPREUNĂ - 11 ani de evoMAG – începând cu 11 mai, 11 zile de super promoții și premii!

BUCURESTI - 11 mai 2016

Comunicat tip General in IT&C

Pe 5 mai 2005 primea număr de înmatriculare la Registrul Comerțului – SC Evolution Prest Systems S.R.L, compania care deține brandul evoMAG. Cu ocazia celor 11 ani de evoMAG vom pune la dispoziția cumpărătorilor peste 8.300 de produse aflate la reducere, care vor beneficia de transport gratuit și premii în valoare de peste 13.000 lei pentru cei care achiziționează de minimum 100 de lei.

evoMAG

evoMAG

EVOluăm ÎMPREUNĂ - 11 ani de evoMAG

– începând cu 11 mai, 11 zile de super promoții și premii!

BUCUREȘTI, 11 mai 2016 - Pe 5 mai 2005 primea număr de înmatriculare la Registrul Comerțului – SC Evolution Prest Systems S.R.L, compania care deține brandul evoMAG. Cu ocazia celor 11 ani de evoMAG vom pune la dispoziția cumpărătorilor peste 8.300 de produse aflate la reducere, care vor beneficia de transport gratuit[1] și premii în valoare de peste 13.000 lei pentru cei care achiziționează de minimum 100 de lei.

”Datorită cumpărătorilor noștri, suntem în al unsprezecelea an de existență a evoMAG. Mulțumim foarte mult celor care achiziționează produse de la noi, am reușit să fim unul dintre cele mai importante magazine online din România prin străduința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, clienți care, totodată, ne motivează să ne îmbunătățim continuu serviciile.

Am reușit să ajungem aici muncind în echipă, alături de niște oameni fantastici care au crezut în evoMAG și în potențialul său. 11 ani de prezență pe piața de comerț electronic din România reprezintă, în același timp, și o provocare foarte mare. În tot acest timp unul dintre obiectivele noastre a fost să oferim clienților produse exclusive în materie de tehnologie dar și servicii de calitate, cât mai aproape de așteptările lor.

Investim continuu în tehnologie, iar în ultimul an am reușit să implementăm certificatul de securitate pentru site și, în plus, am relansat aplicația mobilă a evoMAG, nu doar cu un design îmbunătățit dar și cu funcționalități noi.

Pe lângă investiția in tehnologie, anul acesta am pus accent și pe dezvoltarea categoriei de produse sport&fitness, ca urmare a trendului pe care l-am observat în ultimul timp, oamenii fiind mult mai atenți cu privire la ceea ce mănâncă, cum petrec timpul liber etc”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

 

11 ani de evoMAG în cifre:

 -valoarea totala comenzi: 508 milioane lei

 -comenzi totale:610.000

 -branduri disponibile in portofoliu:2550 

 -numarul categoriilor de produse :20

 -numarul angajatilor:62(5 in 2005)

 -numarul apelurilor in call center in perioada 2008-2015:peste 610.000

Momente definitorii pentru evoMAG:

-2007:anul in care s-a atins primul milion de euro din vanzari

-2009-2010:au avut loc primele restructirari

-2011:evoMag organizeaza primul Black Friday

-2011: are loc achizitia Watchshop.ro

-2014:are loc mutarea intr-un nou sediu si inaugurarea unui showroom de 200 metri patrati, in urma unei investitii de 100.000 euro

-2014:are loc trecerea la o noua platforma cu o nou tehnologie care asigura scalabilitatea business-ului in viitor

-2014: introducerea de noi categorii de produse in portofoliu -auto,decoratiuni interioare,securitate si electrocasnice mari

-2015:cel mai reusit Black Friday pe care l-am organizat: coletele au ajuns in timp record la cumparatori, pentru o parte din cumparatori, chiar in aceeasi dimineata in care s-au efectuat comenzile.

Cu ocazia celor 11 ani, venim în întâmpinarea celor care vor să cumpere de la evoMAG. Astfel, în perioada de desfășurare a campaniei: 11 - 21 mai, pentru produsele din campanie, asigurăm transportul gratuit. Totodată, evoMAG dă posibilitatea cumpărătorilor să achite produsele în rate (oferim până la maximum 36 de rate)[2].

Pentru București, cei care vin să ridice comanda din showroom, vor putea beneficia de transport gratuit cu aplicația Uber în valoare de 25 de lei[3] (ofertă valabilă doar pentru utilizatorii noi de Uber, iar codul de reducere este EVOMAG11).

Până pe 21 mai, evoMAG pune la dispoziția clienților mii de produse cu reduceri de până la 75%. Astfel, evoMAG sărbătorește 11 ani printr-o campanie aniversară cu reduceri mai mari decât de Black Friday: 70% la articolele sport & fitness, 28% la laptopuri, 45% la televizoare, 50% la componente PC, 50% la telefoane mobile, 29% la sisteme desktop, 75% la accesorii mobile, 50% la smartwatch-uri, 40% la tablete, 70% electrocasnice, 60% la produsele de îngrijire personală și multe altele! Oferta completă și reducerile practicate în această perioadă pot fi accesate la https://www.evomag.ro.

Mai mult, prin tragere la sorți, cumpărătorii care au achiziționat de minimum 100 lei pot participa la jackpot-ul evoMAG unde pot câștiga premii în valoare de peste 13.000 lei: laptop Asus, smartphone LG, brățară fitness Hauwei, storcător Hurom, SSD Intel, imprimante Brother și Epson, GPS auto Smailo, router D-Link, televizor LED Samsung, espressor Philips ș.a.

*****

Despre evoMAG.ro:

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online  are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 174.000 de produse din domeniile IT&C, auto, îngrijire personală, sport & fitness, electrocasnice și produse destinate nou-născuţilor. evoMAG.ro a realizat la finele anului 2015 o cifră de afaceri de 19 milioane de euro şi este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane. Mai multe informatii despre evoMAG.ro şi servicile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei.

                                                                                          Date de contact:

Iulian Minciu

0724.974.502

iulian.minciu@evomag.ro

 

[1] Acest serviciu este disponibil doar pentru produsele din campanie.

[2] Mai multe detalii găsiți aici: https://www.evomag.ro/Pagini/rate

[3] Codul EVOMAG11 are valoare de maximum 25 de lei, poate fi folosit în București și este valabil pentru prima cursă efectuată prin aplicația Uber.