Monitorizarea în Timp Real a Şantierelor de Construcţii

Comunicat tip General in Constructii

Monitorizarea în Timp Real a Şantierelor de Construcţii
EvoSoftware lansează soluţia online SiteView

Bucureşti - 22 Noiembrie 2007. EvoSoftware Systems. anunţă lansarea soluţiei SiteView - o soluţie tehnică completă, software şi hardware, ce asigură vizibilitate şi coerenţă asupra evoluţiei şantierelor de construcţii.

În mod curent antreprenorii se confruntă cu provocări semnificative în managementul şantierelor. Astfel, conform datelor statistice, un şantier de construcţii întrârzie în medie cu 20% - 25% faţă de timpul prevăzut iniţial, generâd costuri suplimentare de 15% - 40%. 500 de piese de echipament dispar săptămânal din dotarea şantierelor şi numai 10-15% dintre acestea sunt recuperate. 70% dintre proprietarii de şantiere au raportat furturi din materiale şi echipamente dar numai 50% din fraude sunt dovedite. De asemenea pagubele din furt pe şantier sunt cele mai dificil de acoperit, cele mai scumpe şi mai frecvente.

Lansarea soluţiei online SiteView vine ca răspuns la multiple provocări ale antreprenorilor legate de urmărirea progresului în şantierele de construcţii. Instrument ce oferă vizibilitate în permanenţă asupra şantierului şi un istoric al lucrărilor executate, SiteView ajută toate părţile implicate, de la investitori la constructori, diriginţi de şantier, responsabili de protecţia muncii şi chiar supervizori, în managementul eficient al proiectului de construcţii, în reducerea pierderilor şi optimizarea folosirii resurselor.

„Sistemul a fost până în prezent în teste la una dintre cele mai mari companii de construcţii din România. Ne-am dorit să scoatem pe piaţă un sistem scalabil către viitorii noştri clienţi testându-l pe 25 de şantiere derulate simultan. În acest moment suntem pregătiţi să lansăm Siteview pentru piaţa internă şi externă deoarece oferim un sistem stabil, un sistem care oferă funcţionalităţi de filmare, arhivare şi stocare a informaţiilor din fiecare şantier în parte.” declară Horia Nistor, General Manager Evo Software.

Pentru mai multe informaţii privind soluţia SiteView vă rugăm să accesaţi pagina http://www.evo-software.com/pages/ro_home/produse/siteview.php

Despre EvoSoftware Systems S.R.L.

Despre Evo Software

EvoSoftware Systems este o companie tânară, o echipă dinamică formată din peste 30 de profesionişti, cu experienţă vastă în domeniul dezvoltării şi implementării aplicaţiilor software. Avantajul competitiv constă în experienţa profesioniştilor din cadrul EvoSoftware şi portofoliul bogat în proiecte de testare, dezvoltare şi implementare de software pentru clienţii din întreaga lume.

www.evo-software.com
Pentru întrebări şi informaţii de presă vă rugăm contactaţi:
pr@newad.ro
PR & Communication Unit
newAD Communication - Marketing & Management Consulting
fax: +4 (021) 233 24 31
pr@newad.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evosoftware-systems-s-r-l-/monitorizarea-in-timp-real-a-santierelor-de-constructii