Targul de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc

Locul desfasurarii: Hanul Manuc

Organizator: SC Excelsior Stil SRL

Targul de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc

In acest weekend, cred ca nu vei gasi un loc mai placut in Bucuresti  in care sa descoperi atatea daruri originale si autentice de la creatori romani contemporani, pentru toti cei cu nume de flori pe care ii sarbatoresti, decat Hanul Manuc. Tot aici, te poti aproviziona din timp si cu decoratiuni pentru masa de Pasti , cadouri pe care Iepurasul le va ascunde prin gradina (sau prin apartament), dulciuri delicioase si rafinate, vinuri de Recas deosebite si alte delicatese. Iti poti gasi aici rochia festiva pentru masa de Pasti sau papionul, colierul si cerceii potriviti tinutei sau poseta pentru vizita din a doua zi de Pasti. Stii ca de Pasti trebuie sa porti o tinuta noua, nu?  N-ar fi placut sa porti o creatie unica a unui designer roman incurajandu-l astfel sa creeze in continuare, in loc sa porti un produs de serie al unui brand international? Mai gandeste-te! Este cel putin la fel de frumoas, dar unic si…prea ieftin pentru munca si sufletul puse in el. Pe tine, care ai educatia si sensibilitatea de a aprecia lucrurile unice create de romani talentati si muncitori, te asteptam de pe 11 pana pe 13 aprilie, intre orele 12-21 in Salonul Voievodal al Hanului Manuc. Iti va face placere sa revezi curtea interioara a Hanului Manuc care te izoleaza magic de forfota Bucurestiului aflata la doar cativa pasi. Iti va face placere sa cunosti atatia oameni talentati din toate zonele tarii si produsele lor deosebite. Iar noi vom fi bucurosi sa iti coloram cu creativitate zilele sarbatorilor de Florii si de Pasti. La Marea Tombola a Targului de Florii si de Pasti de la Hanul Manuc poti castiga un premiu in valoare de 150lei de la standul tau preferat. Biletul de intrare de 10 lei se transforma intr-un voucher de cumparaturi in valoare de 10 lei in cadrul targului. Expozanti de onoare, desemnati pe baza voturilor vizitatorilor la editia anterioara a Targurilor Excelsior: Paula-Ana Ciocolate- Ploiesti www.paulaana.ro Joelle fashion http://www.joellefashion.ro/ Anaiyda https://www.facebook.com/anaiyda?fref=ts

Organizator: Excelsior Stil SRL

Confirmare pana la data: 10 aprilie 2014