Curs Business Process: Proiectare si Imbunatatire - septembrie 2010

BUCURESTI - 23 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Training-ul 'Business Process - Proiectare si Imbunatatire: Process Mapping si Value Stream Mapping' (16, 17, 18 Septembrie 2010, Bucuresti) permite participantilor sa inteleaga rolul, obiectivele, principiile, tehnicile si instrumentele proceselor afacerilor prin explicarea teoretica si practica de la simplu la complex a tuturor informatiilor necesare pentru proiectare si implementare.

La finalul training-ului veti sti sa:
- proiectati si sa imbunatatiti principalii pasi si sub-pasi ai proceselor;
- implicati exact oamenii necesari in procese si sa stabiliti exact momentul implicarii acestora;
- utilizati simboluri pentru proiectarea proceselor;
- stabiliti standarde de munca si sa abordati munca non-standard;
- concepeti fise de post si proceduri clare de munca;
- eliminati barierele dintre oamenii care trebuie sa munceasca impreuna in procese;
- stabiliti tintele proceselor prin indicatori de performanta si nivelul variatiilor proceselor;
- masurati si analizati problemele din procese pentru a sustine metodologia Lean Six Sigma;
- cresteti viteza livrarilor, imbunatatiti costurile si cresteti nivelul de calitate al proceselor;
- eliminati si/sau controlati munca redundanta, paralela, in asteptare sau fara valoare pentru client ;

Cine sunt beneficiarii?
Training-ul este conceput pentru doua categorii care trebuie sa inteleaga cum se planifica, cum se raporteaza si cum se comunica indicatorii de performanta din procesele de business:
1. Top Management: Presedinte; Chief Executive Officer (CEO); Chief Operating Officer (COO); Vice President of Operations; General Manager; Vice President of Marketing; Marketing Manager; Chief Financial Officer (CFO); Controller; Vice President of Production; Production Manager, HR Manager, etc)
2. Supervizori, Manageri si Team Lider: Lean Manager, Kaizen Manager, Operations Manager; Process Manager, Quality control, Safety, Environmental Manager; Office Manager; Purchasing Manager; Sales Manager; Supply Chain Manager; Manager planificarea fortei de munca; Manager masurarea timpului; Project Manageri, Manageri administrativi, etc.

Cine va sustine training-ul:
Alin POSTEUCA, Managing Partner la EXEGENS, a ajutat zeci de companii in ultimii 10 ani pentru a implementa tehnici de controlling si de productivitate. Are experienta in training de 10 ani. El este Doctor in Contabilitate manageriala, este MBA, este Expert contabil - Bucuresti, este Expert evaluator, are certificare IAS/IFRS la ATC, este formator autorizat CNFPA. A publicat numeroase articole si studii privind productivitatea si controlling-ul.

Costuri:
Taxa de participare este de 375 EUR/ persoana (la care se adauga TVA).
Se asigura: suport de curs in format fizic si electronic pe CD (mapa de training), pauze de cafea si masa de pranz. Se acorda reduceri de 5% pentru minim 3 participanti din cadrul aceleiasi companii.

Despre Exegens Management Consultants

Procedura de inscriere:
Va rugam sa solicitati formularul de inscriere la adresa de mail de mai jos si sa il trimiteti completat la aceeasi adresa sau la fax 021 440 27 76 pana la data de 13 Septembrie 2010. Pentru buna desfasurare a cursului, locurile sunt limitate.
Mobil: 0743 048 696
Tel./Fax: 021 440 27 76
training@exegens.com