Profesionistii pardoselilor se intrec la Art Floors, in perioada 7 - 9 Mai 2014 la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu"

BUCURESTI - 6 mai 2014

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, HoReCa

Asociația Montatorilor de Pardoseli din România (AMPR), cu sprijinul EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și a Montatorilor de Pardoseli) si al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", organizează în perioada 7 - 9 mai, Concursul National al Montatorilor de Pardoseli - expozitia ART FLOORS, editia 2014.

Profesionistii pardoselilor se intrec la Art Floors, in perioada 7 - 9 Mai 2014 la Universitatea de Arhitectura si Urbanism

Ca de obicei, competiția va cuprinde două categorii:

Pardoseli elastice - executarea a trei montaje – linoleum, mocheta si pardoseala PVC Pardoseli din lemn - executarea unui montaj de parchet si a finisajelor aferente

                Castigatorul competitiei de parchet va reprezenta tara noastra la Concursul International al Montatorilor de Pardoseli din Cehia (Budweis), care va avea loc in perioada 15 – 16 mai 2014. Merita amintit faptul ca Romania a fost gazda ultimei competitii europene, organizata de AMPR la Bucuresti  in primavara anului 2012.

Concursul se va desfășura în spatiul expozitional al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Bucuresti. Aici, vizitatorii pot lua contact si cu cele mai noi produse si tehnologii din domeniu, in  standurile de prezentare ale sponsorilor, printre acestia numarandu-se firme de prestigiu din domeniu: Mapei România , Loba&Wakol, Forbo Bonding, Bauwerk, Bona, Murexin, Alma Parchet Natural, Glamour Floors, Florims Impex si Lifeart .

În aceeași perioadă, 7 - 9 mai 2014, se va face și premierea lucrărilor declarate câștigătoare la Concursul Național Studențesc pentru Design de Pardoseli - ediția 2014, competiție organizată de AMPR împreună cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" din București.

Sunt invitati sa viziteze ART FLOORS 2014 arhitecti, ingineri constructori, decoratori, manageri ai companiilor de constructii, manageri de achizitii si investitii pentru fabrici, centre comerciale, hoteluri, spitale, scoli, precum si persoane calificate si beneficiari specialisti.

Va asteptam joi, 8 Mai, ora 11:00 la Conferinta de Presa care va avea loc in sala de expozitii a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din str. Academiei nr. 18 - 20.

Despre EXEV CONSULTING

Pentru relații suplimentare și înscrieri vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate:

Persoane de contact AMPR:
Mircea Budișteanu: 0726 218 679, mircea.budisteanu@gmail.com
Răzvan Dobre: 0741 215 011, razvan.dobre@ampr.org.ro,
Paul Oprișan: 0744 922 221, pauloprisan@yahoo.de

Persoane de contact ExEv Consulting:
Oana Iliescu: 0723 672 732, oana.iliescu@exev.ro