Cadouri, suveniruri la un click distanta

BUCURESTI - 30 martie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

De ce sa alergi prin magazine? Acesta este motivul pentru care am creat www.artizanat-online.ro.

SC Eximart Serv SRL vine in ajutorul celor care din lipsa de timp nu pot alege cadoul potrivit pentru diferite ocazii. Este mult mai comod sa navighezi pe internet si intr-un singur loc sa gasesti o varietate de produse si acest lucru sa il faci din fotoliu.

De aceea, SC Eximart Serv SRL a creat pentru tine www.artizanat-online.ro. Aici, cu un singur click, vei putea alege cadourile potrivite pentru familie, prieteni, copii, colaboratori mai mult sau mai putin pretentiosi, colectionari, protocol.

Obiectele expuse sunt diverse. Vei gasi produse din lemn (icoane, miniaturi, jucarii si decoratiuni pentru copii si camera lor), ceramica, sticla, si bauturi traditionale (tuica) in sticle ce se pot constitui ele in adevarate obiecte de arta. Sunt obiecte decorative si deosebit de frumoase si ce e important, sunt lucrate manual, sunt unicate sau de serie scurta.

Preturile sunt pentru buzunare de toate marimile si sunt aduse chiar la dvs. acasa, la locul de munca sau direct la persoana careia ii este adresat cadoul.

www.artizanat-online.ro cauta permanent pentru tine produse noi.

Prin www.artizanat-online.ro ai ocazia sa te relaxez si sa eviti aglomeratia.

Si nu e nevoie decat de un click!

Despre Eximart Serv SRL

Magazin online de cadouri unicat si de serie scurta fabricate in Romania: obiecte lemn (sculpturi, icoane, jucarii, decoratiuni pentru camere copii, miniaturi, papusi din lemn), din sticla (platouri, vase, scrumiere), din ceramica.
Mihaela Antoni
General Manager
Eximart Serv SRL
0744386641
e-mail: eximart.serv@gmail.com
www.artizanat-online.ro
eximart.serv@gmail.com