Alege apa fara calcar! Incearca o statie dedurizare Ecowater !

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu totii am auzit o multitudine de dezbateri in acest sens, si cu totii am citit cel mai probabil o multitudine de articole cu privire la efectele pe care apa dura le poate avea in timp asupra lucrurilor care ne inconjoara. Acelasi efect se pare ca aceasta il are si asupra organismului nostru, deasemenea. Consecintele se vad intr-adevar in timp, insa nici solutiile pentru aceasta problema nu intarzie sa apara. Pentru aceasta exista mai nou pe piata dispozitive precum statiile de dedurizare a apei, iar unele dintre cele mai cunoscute astfel de produse deja, sunt statiile dedurizare Ecowater.

Alege apa fara calcar! Incearca o statie dedurizare Ecowater !

Va prezentam in cele ce urmeaza o oferta bogata de astfel de statii de dedurizare, pe care cel mai bun magazin online al momentului le pune la dispozitia clientilor. Shop Einstal este site-ul dedicat in totalitate instalatiilor de orice tip. De la simplele apometre la hidrofoare si pompe submersibile industriale, de la un simplu robinet la o centrala termica pe gaz sau cu utilizare de combustibil lemnos, tot ceea ce inseamna accesorii si echipamente in instalatii poate fi gasit in acest spatiu virtual minunat.

Shop-einstal .ro  ofera statii de dedurizare a apei special create pentru fiecare categorie sau domeniu de activitate in parte. Grupate, ele pot fi expuse sub urmatoare forma: statii dedurizare rezidentiale, statii dedurizare industriale si statii dedurizare- deferizare- demagnetizare. Fiecare dintre cele trei isi are rolul foarte bine stabilit si pentru fiecare dintre ele exista garantia folosirii produsului potrivit pentru o oarecare situatie.

Unele dintre cele mai cunoscute produse oferite pe aceasta platforma online sunt statiile de dedurizare Ecowater. O statie dedurizare Ecowater poate fi folosita in cele mai bune conditii atat in cazul uzului casnic, cat si in cazul uzului industrial.

De ce este necesara o astfel de statie in mediul industrial?

Deoarece mai ales in acest caz este necesar ca apa sa nu contina particule de magneziu si calciu. Daca aceste particule ar interactiona spre exemplu cu subansamblele unui utilaj, ei bine curatarea acestuia s-ar realiza destul de anevoios, iar costurile ar fi cel mai probabil unele pe masura efortului depus in acest sens. Mai mult decat atat orice proces de spalare ar fi afectat, orice produs, si chiar si organismul uman ar putea resimti o modificare din punct de vedere chimic a apei.

Ce face o statie industriala de dedurizare?

Ea este similara cu cea destinata uzului casnic, cu singura diferenta ca mediul in care aceasta trebuie sa lucreze este cel industrial.

Ce presupune acest lucru?

Mai intai de toate presupune un volum mai mare de apa destinata filtrarii si deci solicitari mult mai mari. De aceea, aceste statii trebuie sa respecte anumite cerinte precum presiunea de lucru, volumul sau debitul, astfel incat sa poata face fata cerintelor la care sunt supuse.

Mediul industrial, spre deosebire de cel casnic, are mai multe necesitati. Daca ne gandim la un spatiu in care apa este deosebit de importanta, si in care aceasta trebuie sa curga cu o oarecare fluenta, atunci vom observa aproape instantaneu beneficiile unei statii de dedurizare Ecowater.  Curgerea este mai lina, fara impedimente, iar calitatea apei se va simti inca de la primul contact cu pielea. Instalatiile vor functiona mult mai bine, iar pericolul depunerilor de calcar este eliminat complet.

Pentru a ne putea face o idee, in cazul dedurizatoarelor industriale debitul maxim de apa pe care acestea il suporta este de 2940 litri/ora, ceea ce inseamna destul de mult, indeosebi daca facem o paralela cu debitul necesar in cazul uzului casnic. Aceste statii nu necesita foarte multe lucruri insa intr-adevar au oarecare solicitari precum: un furtun pentru prevenirea scurgerilor accidentale, o presiune a apei de alimentare de minim 2 bari si tensiune electrica pentru alimentarea statiei,  la o valoare de constanta 220V/50Hz.

Insa www.shop-einstal .ro nu ofera doar statii industriale de dedurizare. O alta categorie de statii disponibila pe acest site este reprezentata cu succes de statiile rezidentiale. Ce este o statie dedurizare Ecowater pentru mediul rezidential? Ei bine, acesta este un ansamblu functional, superior din punct de vedere tehnologic oricarui tip de statie de filtrare. Aceasta este dotata cu un afisaj electronic, care sa faciliteze procesul de filtrare. Avantajul major al acestor produse consta in faptul ca nu mai este necesar nimic altceva decat sa ii fie adaugata sarea pastilata pentru ca apa sa curga linistit, fara niciun fel de impediment.

Din punct de vedere al cerintelor, acestea sunt similare cu cele ale statiilor industriale, montajul este extrem de facil, exploaterea este intuitiva datorita atingerii benefice a tehnologiei, iar intretinerea aparatului este cu adevarat floare la ureche. Ca si in cazul celorlalte tipuri de statii de dedurizare, schimbul ionic se realizeaza cu ajutorul rasinii speciale, functionarea este controlata in mod computerizat, iar in cazul in care se constata o functionare defectuoasa a sistemului, aceasta este anuntata si semnalata cu ajutorul unui bypass inclus.

In mod indubitabil, avantajele multiple fac din aceste produse adevarate bijuterii pentru eventualii detinatori. Este vital ca apa sa fie benefica si sa nu aiba un efect distructiv. Tocmai de aceea este indicat ca pentru orice tip de instalatie sa folositi cele mai bune statii de dedurizare, iar cele mai bune dintre acestea pot fi gasite doar la http://www.shop-einstal.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expert-instal-group-srl/alege-apa-fara-calcar-incearca-o-statie-dedurizare-ecowater