Workshop Motivarea Echipei

BUCURESTI - 12 februarie 2014

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, HR, Cursuri

Live site

Organizatia dumneavoastra isi doreste rezultate mai bune, un profit mai mare si o cota de piata in crestere? Asteptarile privind nivelul de performanta sunt tot mai ridicate?

Workshop Motivarea Echipei

Ultimul studiu Gallup din 2012 arata ca 63% din angajati au declarat ca NU sunt motivati la locul de munca iar 24% erau chiar nemultumiti raspandind aceasta nemultumire in randul colegilor. In total 87% dintre angajati lucreaza sub capacitatea pe care o au datorita faptului ca NU sunt motivati. Asta inseamna ca numai 13% sunt motivati. Cu aproximatie 1 din 10 angajati lucreaza cu adevarat pentru companie, la intregul potential. Va invit sa va imaginati ce impact ar avea asupra companiei in care lucrati sau asupra afacerii dumneavoastra daca in loc de 1 angajat din 10 ar fi 3 sau chiar 8 din 10 care ar fi motivati si ar lucra la o capacitate apropiata de potentialul lor.

 

Va astept sa participati la WORKSHOPUL MOTIVAREA ECHIPEI pentru a descoperi tehnici si instrumente de motivare a echipei, pe care le puteti aplica chiar de a doua zi. Tehnici si instrumente pe care specialisti in activitatea organizationala le-au testat si rafinat pentru dumneavoastra in ultimii 20 de ani.

 

Persoane invitate sa participe:

    lideri de echipe / manageri care vor sa-si cresca performanta individuala si/sau performanta echipei cu care lucreaza;
    profesionisti care vor sa promoveze in cariera;
    specialisti de Resurse Umane;
    trainer si consultanti;
    antreprenori;

Durata cursului este de 2 zile si are loc in Bucuresti, in data de 14 - 15 martie 2014.

Pentru mai multe detalii accesati: http://www.managercoach.ro/sample-page/motivarea-echipei/