Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei 10 a TEB Expo

BUCURESTI - 13 octombrie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Stiinta / Cercetare

Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei 10 a TEB Expo , eveniment cunoscut si ca Targul Educational Bucuresti, organizat de Expo 24 Romania.

Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei 10 a TEB Expo

Ca in fiecare an, principalul punct de atractie este reprezentat de sistemele IT pentru educatie, acestea prefigurand in fapt scoala viitorului.

Table interactive inteligente, softuri ce inlocuiesc manualele, lectii in format electronic sunt principalele produse pe care firmele expozante le promoveaza in cadrul expozitiei. In ultimii ani, tot mai multe unitati de invatamant publice si private incep sa implementeze astfel de sisteme, acestea trecand deja de la nivelul de moft la necesitate.

In viitorul apropiat, mijloacele IT vor domina salile de clasa, acest fapt fiind reflectat in cadrul expozitiei de noile produse ce vor fi lansate. Sistemele clasice de predare nu au fost insa uitate, companiile avand in continuare oferte si pentru table, mulaje, mobilier scolar, harti si aparatura de laborator.

Expozitia este deschisa de miercuri 22 octombrie pana vineri 24 octombrie 2014, intre orele 10 -17 la World Trade Center Bucuresti.

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.

Taguri: expo 24teb expo