ITEB Expo, expozitie pentru industria IT&C din Romania

BUCURESTI - 27 iulie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Universul IT este in expansiune. Accesul la noile tehnologii de comunicare, de administrare a informatiilor, de securitate a datelor este facil si mai putin costisitor. Piata romaneasca este in dezvoltare rapida, recuperand decalaje.

In acest context, Expo 24 anunta organizarea expozitiei ITEB, acronim al IT & Electronic Bucharest Expo, in perioada 20 – 22 octombrie 2011, in cadrul East Expo Center, o expozitie a noilor tehnologii IT pentru publicul business.

iteb expo logo

iteb expo logo

Asemenea evenimentelor internationale de profil, evenimentul de la Bucuresti va da un impuls pietei de IT, ingloband produse si servicii de la cele basic pana la cele mai complexe, expozitia fiind gandita ca o sursa deschisa de informare pentru mediul de afaceri.

ITEB Expo se va desfasura intre in cel mai nou complex expozitional din Bucuresti care se va inaugura in luna septembrie. Aflat intr-o zona accesibila si centrala a Bucurestiului, complexul este solutia ideala pentru prima editie a evenimentului.

ITEB este promovat in toate mediile specializate ale industriei de IT precum si prin canale directe de atragere a publicului tinta.

Detalii pe www.iteb.ro

Partener principal: CHIP

Parteneri: PC Practic, Foto-Video, Connect, Photo magazine

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii, dezvoltatoare a centrului expozitional East Expo.

Taguri: iteb expo