TEB Expo - expozitie pentru sistemul educational din Romania

BUCURESTI - 16 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

EXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei - Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, va invita la editia a VII a TEB Expo, ce se va desfasura in perioada 20 - 22 octombrie 2011, in cadrul Salii Polivalente Bucuresti.

TEB Expo - expozitie pentru sistemul educational din Romania

TEB Expo este conceput ca o manifestare, formata din doua principale sectiuni:1. expozitia de mijloace si materiale didactice, table interactive, soft educational, oferte pentru profesori, directori, reprezentati ai institutiilor de invatamant de la nivel prescolar, pana la nivel univesitar, si nu in ultimul rand parinti.2. conferinte si prezentari de produse didactice, concursuri cu premii, toate respectand tematica evenimentului.

In cadrul expozitiei ( zona centrala ) va fi amenajata o sala de clasa, realizarea cat si dotarea acesteia fiind facuta de firmele participante la expozitie. Aceasta va fi cadrul de desfasurare al prezentarilor de firma si a conferintelor, in acelasi timp reprezentand, prin materialele din dotare, nucleul central al expozitiei.

. Firmele participante la eveniment expun materiale didactice noi. Cateva din produsele expuse in cadrul targului, ce pot fi contractate pe loc sau ulterior de la firmele expozante:

- materiale didactice ( proiectoare, table interactive, tablete grafice )- mulaje, harti, table scolare clasice, aparatura de laborator ( chimie, fizica, biologie, geografie )- soft educational ( soft de matematica pentru profesori, soft de matematica pentru elevi, cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizica )- mobilier scolar ( modele noi de banci si catedre, dotari sali de sport )- carte educationala ( manuale, dictionare, literatura universala )- oferte educationale ( tabere scolare, programe educationale )

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.