Vending Expo

Locul desfasurarii: Sala Polivalenta

Organizator: Expo 24

Vending Expo

Expo 24 anunta organizarea expozitiei Vending Expo, in perioada 3 – 5 noiembrie 2011 la Sala Polivalenta Bucuresti. Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua. Vending Expo are ca expozanti distribuitori si producatori de masini automate pentru comert ( alimentare, bauturi, cartele, bilete, automate foto ), componente pentru aparate, servicii pentru sectorul vending.

Expozitia este un loc de intalnire intre expertii din domeniu si vizitatori, acestia putand obtine pe parcursul a trei zile informatii cu privire la produsele, technologiile si oportunitatile oferite de  sectorul vending. Publicul tinta este reprezentat de persoane cu raspundere in domeniul distributiei si exploatarii serviciilor  vending, directori de institutii de sport si agrement,  institutii ale administratiei publice, centre de afaceri, institutii de educatie, centre medicale, hoteluri si turism, specialisti si potentiali operatori ai aparatelor vending.

Organizatorii va invita sa luati parte la Vending Expo, pentru a nu rata sansa de a va obtine noi clienti, de a face schimb de experienta si nu in ultimul rand de a gasi noi colaboratori in domeniul dvs.

Despre EXPO 24 PLUS S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.

Confirmare pana la data: 3 November 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: vending expo