Câștigă o mașină! Vino la EXPOROM Auto&Moto Show și poți pleca acasă cu un Hyundai i20

Pantelimon - 24 aprilie 2013

Comunicat tip General in Auto, Social

Sute de bolizi cu mii de cai-putere sub capotă, automobile clasice, dar şi cele mai noi modele de pe piaţă vă aşteaptă la EXPOROM , noul centru expozițional situat în Pantelimon, la intersecția DN3 cu Șoseaua de Centură, în perioada 9-12 mai. Şi asta nu e tot. Alături de maşini aducem sub privirile voastre şi zeci de motociclete.
Vali Porcişteanu, campionul naţional la raliu, va face onorurile deschiderii evenimentului, cu o demonstraţie în cadrul competiţiei „Cupa presei la Buggy ”.

Câștigă o mașină! Vino la EXPOROM Auto&Moto Show și poți pleca acasă cu un Hyundai i20

O altă supriză vine odată cu tombola organizată în cadrul evenimentului. Pe baza biletului sau abonamentului cumpărat, vizitatorii pot câştiga un Hyundai i20 , în urma extragerii la sorţi, ce va avea loc în ultima zi a show-ului.

EXPOROM Auto & Moto Show este la a doua ediţie. După succesul de anul trecut, acum vă invităm la un eveniment plin de culoare, cu modele de maşini şi motociclete din toate categoriile. Peste 25.000 de vizitatori sunt așteptați la cea de-a II-a ediție a Auto&Moto Show 2013. Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar  transportul vizitatorilor va fi gratuit de la stația de metrou Republica.

Evenimentul  îşi deschide porţile pe 9 mai cu defășurarea concursului „Cupa presei la Buggy”. Zilele următoare continuă cu înscrieri, calificări și măsurători pentru competiția de CAR Audio (EMMA). Desigur nu vor lipsi nici demonstrațiile cu buggy-uri, cu motoare, expo tuning și prezentarea mașinilor ce vor concura în cadrul Campionatului Național de Drift (11-12mai). Programul este diponibil pe www.automoto-show.ro.

 Într-un spațiu de 12.500 mp, fie că sunt importatori sau distribuitori, expozanții sunt invitați să prezinte, să dezbată sau să lanseze în fața publicului larg noutățile în materie de auto, moto și sport.

Biletele pot fi achiziționate astfel: de pe www.myticket.ro, din rețeaua Diverta sau direct din centrul expozițional EXPOROM (pe durata desfășurării evenimentului).

Pentru orice informație cu privire la desfășurarea evenimentului, ne puteți scrie la pr@exporom.ro, persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).