F64 si Samsung va prezinta aparatul premium NX200

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

NX200, modelul mirrorless de la Samsung, ajunge in premiera pe piata din Romania, la magazinul F64. Producatorul descrie acest model de camera ca fiind unul care imbina un nivel ridicat de performanta cu functii usor de utilizat realizand fotografii la standard profesional.
F64 va invita la dubla prezentare a modelului mirrorless Samsung NX200 ce va avea loc sambata 26 noiembrie, incepand cu orele 10.00, la sediul sau din bd. Unirii nr. 45.

F64  si Samsung va prezinta aparatul premium NX200

NX200 este aparatul foto ce reuneste performanta si tehnologiile avansate intr-un design metalic si compact oferind calitatea imaginilor realizate de un dslr intr-o camera compacta si usor de folosit.

F64 va prezinta aparatul alaturi de fotograful Vlad Dodan care a testat NX200 in diverse situatii despre care va vorbi in cadrul evenimentului de lansare.

NX200 este camera foto ce beneficiaza de tehnologie premium asa cum este senzorul APS-C CMOS de 20.3 megapixeli, captura de 7fps/100ms AF, ISO cu spectru variat, inregistrare full hd 1080 30p si un obiectiv unic Samsung -i Function, care permite reglarea parametrilor direct de pe obiectiv.

NX200 surprinde in mod placut prin gama celor 9 obiective pe care o pune la dispozitie si prin sistemul complet de accesorii care acopera o mare parte din cerintele celor mai pretentiosi clienti.

Echipa F64 si partenerii nostri de la Samsung Romania va vor intampina si va vor sta la dispozitie pentru dialoguri pe teme fotografice, impresii despre NX200 si viitoare lansari spectaculoase ale companiei Samsung.

Iata cateva randuri scrise de Vlad Dodan despre NX200, aparat pe care l-a avut la test si pe care il va prezenta si la Salonul F64 pentru ca dvs. sa ii descoperiti punctele forte si pentru a afla daca NX200 este candidatul potrivit pentru trusa foto.

„Samsung a lansat acum 1 an NX100, mirrorless (cu obiective interschimbabile) cu un form-factor redus. Avea 14.6Mpx, era plasticos, declansa la 3 cadre pe secunda si filma 720p. Pana aici, toate bune si frumoase, dar cei de la reseach and development au decis ca totusi le trebuie un aparat foto mic care sa se foloseasca de suita de obiective lansate anterior si care sa le si PUNA IN VALOARE.

Asadar, anul asta lanseaza NX200 cu un design “Retro Modern”, avand un senzor APS-C (1.5x) cu o arhitectura noua pe care-s inghesuiti 20.3Mpx, dar care totusi este insotit de o functie “analog to digital conversion” care (zic ei) ar trebui sa ajute imaginile din punctul de vedere al zgomotului de imagine. Pe scurt … sa-l reduca pe cat posibil. (…) Marele avantaj al gamei de aparate foto mirrorless de la Samsung este suita de obiective de care NX200-le beneficiaza exact de la lansare. (…) Dar am fost impresionat de calitatea obiectivelor prime si de cei 20Mpx. Intotdeauna am zis ca 12Mpx sunt suficienti pentru oricine si nu-mi schimb parerea, dar e o desfatare sa tragi la 20Mpx.

Va asteptam cu drag la lansarea oficiala la showroom-ul F64 in 26-27 noiembrie. O sa va spun mai multe despre aparat (pret, creative filters, panorama, smart mode, 85mm f/1.4, 16mm f/2.4 etc), o sa va povestesc si despre blitz-urile sistemului, filtre Samsung si multe altele. In plus aveti ocazia sa-mi puneti tot felul de intrebari incuietoare legate de sistem!“

NX200 va asteapta sambata 26 noiembrie, la magazinul F64 din bd. Unirii nr. 45. Prezentarea incepe de la 10.00 a.m. punct.

NX200 este adus in Romania de Samsung Electronics, lider global in industria media digitale si a convergentie digitale cu vanzari consolidate in 2010, de 135.8 miliarde dolari. Compania este alcatuita din opt unitati de afaceri operate independent: Visual Display, comunicatii mobile, sisteme de telecomunicatii, electrocasnice digitale, solutii IT, Digital Imaging, Semikconductor si LCD. Recunoscut ca unul dintre brandurile la nivel mondial cu cea mai rapida crestere, Samsung Electronics este lider in productia de televizoare digitale, cipuri de memorie, telefoane mobile si ecrane TFT-LCD.

Despre F64

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel al magazinului si un al doilea, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea magazin, cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

F64, grupul celor 7 fotografi din San Francisco, ne-a inspirat in alegerea denumirii companiei. Dintre membrii marcanti fac parte: Ansel Adams, Willard Van Dyke, John Paul Edwards. Prima expozitie reprezentativa a grupului F64 a avut loc pe data de 15 noiembrie 1932. Din punct de vedere tehnic, f64 reprezinta o valoare mica a diafragmei, ce ofera o mare profunzime de camp.

Despre F64 Studio

F64 este magazinul tau preferat de echipamente foto-video si accesorii. Magazinul implineste anul acesta 10 ani de la prima sa comanda onorata in magazin si de la primul sau colet livrat pe online. O data cu aceasta aniversare deschide cel mai mare magazin de echipamente foto-video, un spatiu de 1300 mp ticsit cu tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa testati: aparate, obiective, lumini de studio alaturi de o sala de curs si un studio pentru probarea echipamentelor, a celor de studio in special.

Taguri: digitalf64cursuri fotoNX200mnirrorless
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/f64-studio-srl/f64-si-samsung-va-prezinta-aparatul-premium-nx200