Inaugurarea noului sediu al Biroului de Accidente cu Avarii, sector 6, Brigada de Politie Rutiera a Capitalei

Locul desfasurarii: Bd. Iuliu Maniu Nr. 594, sector 6, Bucuresti

Organizator: ComNicoServ

Va invitam, miercuri, 20 februarie 2008, ora 11.30, sa participati la evenimentul prilejuit de deschiderea noului sediu al Biroului Accidente cu Avarii al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, situat pe B-dul Iuliu Maniu Nr. 594, sector 6, in incinta societatii ComNicoServ.

Deschiderea acestui spatiu reprezinta un parteneriat de succes public-privat. Spatiul pus la dispozitie de ComNicoServ permite conducatorilor auto care trec prin procedurile de constatare, sa beneficieze de conditii confortabile in zona de intocmire a documentelor precum si de o gama larga de servicii. Astfel, in incinta, pe langa birourile destinate politiei, exista un punct de constatare asigurari, precum si un birou unde se pot incheia polite de asigurari auto. Service-ul auto si un service de roti completeaza gama serviciilor.

Com Nico Serv este o companie cu capital integral romanesc, importator si distribuitor de anvelope si piese auto. Cu o vechime de 15 ani pe piata auto romaneasca, ComNicoServ s-a impus ca lider in distributia si comertul anvelopelor, compania fiind deopotriva cunoscuta ca un distribuitor important de piese auto. ComNicoServ opereaza magazine si service-uri de roti in mai multe orase din tara si detine un modern service-auto in Bucuresti.


Lucian Grigorescu

Despre FACTOR X

Com Nico Serv este o companie cu capital integral romanesc, importator si distribuitor de anvelope si piese auto. Cu o vechime de 15 ani pe piata auto romaneasca, ComNicoServ s-a impus ca lider in distributia si comertul anvelopelor, compania fiind deopotriva cunoscuta ca un distribuitor important de piese auto. ComNicoServ opereaza magazine si service-uri de roti in mai multe orase din tara si detine un modern service auto in Bucuresti.

Participare: Intrare libera