Business is an Ecosystem: un nou eveniment BizMasters la Facultatea de Management din SNSPA

BUCURESTI - 22 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

Sotiris Chatzidakis, Vicepreședintele Executiv al CEO Clubs International Romania, și Șerban Radu, coproprietar Cărturești, vin să discute despre afaceri cu studenții Facultății de Management din SNSPA, în cadrul unui nou eveniment BizMasters, cu tema “Business is an EcoSystem”, în 25 aprilie 2013. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul Centrului Internațional de Conferințe din strada Emanoil Bacaloglu, nr. 2, București, începând cu ora 14:00.

BizMasters, afiș 25 aprilie 2013

Conferințele BizMasters au fost întotdeauna interesante. Ținând cont de profilul și reușitele invitaților următoarei întâlniri, mă aștept ca această ediție să fie cu totul specială, iar studenții și liceenii participanți să plece cu un plus de cunoștințe extrem de utile pentru dezvoltarea lor profesională.

Florina Pînzaru, decan Facultatea de Management, SNSPA

În cadrul noii întâlniri din seria de conferințe, workshop-uri și dezbateri BizMasters, Sotiris Chatzidakis, Vicepreședintele Executiv al CEO Clubs International Romania, și Șerban Radu, coproprietar Cărturești, vor dezbate împreună cu studenții conceptul de ecosistem al afacerilor, plecând de la experiențele proprii, de la povești de succes și de la exemple din piața românească și din restul lumii.

Pe lângă oportunitatea de a cunoaște și interacționa cu specialițti de marcă, participanții la noua dezbatere BizMasters vor avea ocazia să afle de la aceștia care sunt provocările mediului de afaceri românesc și cum pot tinerii antreprenori să își dezvolte cu success afacerile.

______________ Proiectul BizMasters este derulat de Facultatea de Management SNSPA și are ca obiectiv principal crearea unei punți de legătură între mediul academic românesc și cel de afaceri, în sprijinul formării tinerilor specialiști în domeniul managementului. Prin intermediul evenimentelor organizate până acum sub sigla BizMasters, reprezentanți ai companiilor de top au dezvăluit studenților din secretele marketingului, resurselor umane, comunicării și relațiilor publice, managementului și antreprenoriatului.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.facultateademanagement.ro/BizMasters.

Sponsorii dezbaterii din 25 aprilie 2013: Rio Bucovina și Manasra Sweets.

Parteneri: GEN90.net, Antreprenoriat, CeCOP și MediaX Advertising. Iulia - Andreea Dulea, Coordonator BizMasters iulia.dulea@yahoo.com, 0722 251 006

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-management-snspa/business-is-an-ecosystem-un-nou-eveniment-bizmasters-la-facultatea-de-management-din-snspa