Invitatie pentru Jurnalisti la Evenimentul de Prezentare

BUCURESTI - 27 martie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle

FamousRoses.eu comercializeaza butasi de trandafiri de gardina importati din Franta, direct de la pepinierele Delbard si Meilland. Trandafirii acestor producatori sunt recunoscuti si apreciati in intreaga lume, fiind de asemenea premiati la numeroase concursuri internationale de profil, fapt ce ii plaseaza in fruntea soiurilor de trandafiri. Sunt superbi, romantici si sofisticati. Ii puteti vedea pe famousroses.eu.

Invitatie pentru Jurnalisti la Evenimentul de Prezentare

Dragi Jurnalisti,

In data de 29 Martie 2012  FamousRoses.eu va invita sa participati la un eveniment special dedicat gradinariolor si trandafirilor de gradina . Evenimentul va avea ca tema principala “Plantarea Trandafirilor la Ghiveci” si se va desfasura sub forma unei demonstratii realizate de Philip Manguy, reprezentant Meilland Richardier. Domnul Manguy vine din Franta special pentru aceasta prezentare dar si pentru a se intalni cu jurnalisti si clientii nostri.

Veti mai afla cum sunt creati si selectati trandafiirii Meilland dar si despre parfumul lor.

Gazda noastra, designerul floral Liliana Gheorghe, ne va prezenta cateva trucuri despre cum puteti aranja trandafirii intr-un buchet reusit.

Evenimentul are loc Joi, 29 Martie 2012, de la ora 12:00 la ora 15:00 la sediul florariei Flower-Expert in Bucuresti, Bd. Octavian Goga nr. 16, Bl. M24, parter.

Ne gtasiti usor. La iesirea din pasajul Marasesti, directia spre calea Vitan, faceti prima straduta la dreapta.

Va asteptam cu drag si va rugam sa ne confirmati participarea prin email la office@famousroses.eu sau telefon: 0745 074 648; pana cel mai tarziu pe 25.03.2012. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie.

O zi excelenta,

Alina BUHNA

Relatii Clienti

T: 0745 074 648

F: 021 348 03 95

E: alina.buhna@famousroses.eu

W: http://www.famousroses.eu/

butasi trandafiri | trandafiri de gradina | plante

Despre FamousRoses

Pe FamousRose.eu veti descoperi cei mai populari si celebri trandafiri de gradina din lume. Oferim gradinarilor din Romania si Europa o gama completa de trandafiri de gradina superbi, romantici si sofisticati.

Special pentru cei care iubesc trandafirii si gradinile lor, selectam cei mai de calitate trandafiri de la cei mai apreciati producatori si ii stocam la pepiniera noastra. Livrarea o facem catre orice adresa din Romania si Europa. Fiecare dintre trandafirii nostri are povestea lui, o poveste care ii defineste si ii face cu atat mai speciali.

In tot ceea ce am facut, facem si vom face este vorba despre calitatea exceptionala pe care o oferim; aceasta este esenta a ceea ce facem noi. Noi, cei de la Famous Roses, suntem convinsi ca etica si lucrul bine facut sunt vitale pentru succesul companiei; drept urmare, respectam aceste principii cu strictete.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/famousroses/invitatie-pentru-jurnalisti-la-evenimentul-de-prezentare