Sezonul reducerilor de vara pe internet

Oradea - 16 august 2013

Comunicat tip General in Retail, Internet

Numărul celor care prind gustul achizițiilor online a crescut constant în ultimii câțiva ani, în special atunci când este vorba de discounturi iar, din acest punct de vedere, sezonul reducerilor de vară este cel mai popular.

Numărul celor care prind gustul achizițiilor online a crescut constant în ultimii câțiva ani, în special atunci când este vorba de discounturi iar, din acest punct de vedere, sezonul reducerilor de vară este cel mai popular. 

Spre deosebire de calendarele magazinelor offline, cei care cumpară online nu trebuie să respecte date stricte sau programe de funcționare când este vorba de reduceri și nici să caute produsele pe care și le doresc într-o țară anume.

Oferte bune și foarte tentante  sunt disponibile online pe tot parcursul anului, însă există și perioade în care un cumpărator  informat poate profita de ofertele disponibile în anumite regiuni ale lumii. 

Sezonul reducerilor de vară debutează la sfârșitul lui mai în Statele Unite și Marea Britanie și durează, în întreaga lume, până în septembrie.
 În România începând cu data de 1 august şi până la 31 octombrie, este perioada legală a reducerilor de preţuri.În acest interval de timp, comercianţii pot stabili la alegere, o perioadă de 45 de zile în care pot efectua reduceri de preţ la produsele a căror desfacere are caracter sezonier, respectiv sunt destinate sezonului toamnă-iarnă, cu condiţia să respecte reglementările legale în vigoare.

Siguranța și confort sunt principalele motive să cumperi online - de la www.fancumparaturi.ro

Nu am uitat nici noi de faptul că toată lumea caută reduceri de prețuri , lichidări de stocuri, oferte speciale și bineînțeles produse și servicii noi, de calitate la cele mai bune prețuri. 

Pentru ca orice colaborator sau partener al nostru să aibă parte de un confort maxim, site-ul nostru www.fancumparaturi.ro a beneficiat de o îmbunătățire în ce privește imaginea și viziunea.

Ne-am înnoit de data aceasta cu un design inovator, dar am încercat în același timp să ne perfecționăm , să fim în ton cu noile tendințe pe partea de servicii. În acest sens echipa www.fancumparaturi.ro a  implementat o platformă de parteneriat  nouă cu beneficii  fructoase de ambele părți. care va fi lansată ăe 1 septembrie 2013.Pentru detalii accesați :http://fancumparaturi.ro/content/13-parteneriat-fancumparaturi 

Nu uitați să accesați FANCUMPARATURI.RO și sî beneficiați de noile produse sau servicii, dar și de promoțiile de sezon

Despre Fancumparaturi

Lansat la inceputul lunii octombrie pe una din cele mai moderne platforme de comert online din Romania, FANCumparaturi.ro si-a propus sa aduca ultimele noutati din domeniul gadgeturilor si aparatelor electronice si pentru a oferi consumatorilor din Romania accesul la noi experiente pastrand in acelasi timp un nivel redus al preturilor.