Farmaceutica Remedia S.A.


Descrierea companiei Farmaceutica Remedia S.A.

L.S.Z Consulting
Loisel Spiel Zach GmbH îşi desfăşoară activitatea de 15 ani în domeniul cercetării de piaţă şi serviciilor destinate exclusiv sectorului IT din Austria. In afara de conceperea si implementarea de conferinţe in domeniul nostru de activitate si in IT, oferim evenimente specifice ca “Business Breakfast, Geraser IT days” şi excursii de studii in S.U.A. şi în ţări din Asia.
Începând cu anul 2003 L.S.Z Consulting şi-a extins parteneriatul în domeniul cercetării de piaţă şi acţionează ca reprezentant al TechConsult and Forrester Research. Furnizorii şi utilizatorii pot obţine informaţii la zi despre tendinţele pieţei internaţionale de IT.
Puteţi găsi o listă completă de evenimente şi conferinţe la adresa www.lsz-consulting.at

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group
Companie românească listată la bursa de valori RASDAQ, înfiinţată la inceputul anului 2006 în urma fuziunii dintre V.TARUS RoAgencies SRL şi FARMACEUTICA REMEDIA S.A. Compania cu sediul central în Deva, are o reţea naţională de vânzări susţinută de un sistem modern de 6 centre de distribuţie şi de un lanţ de 36 de farmacii în judetele Hunedoara şi Alba. FARMACEUTICA REMEDIA SA are un număr de peste 340 angajaţi care îşi desfăşoară activitatea în vânzări, marketing, promovare şi servicii pentru industria farmaceutică. Noile obiective şi valori corporatiste aliniate la standardele EU, echipa noastră de profesionişti şi politica de resurse umane ne vor ajuta să atingem obiectivele şi să ne consolidam poziţia în topul 10 al companiilor farmaceutice până la sfârşitul anului 2007.
Pentru mai multe informatii accesati:
www.remedia.ro

Comunicate Farmaceutica Remedia S.A. :

Vezi toate comunicatele companiei Farmaceutica Remedia S.A..