FARMACEUTICA REMEDIA S.A.- member of TARUS Group se implica din nou in viata cultural-artistica a societatii romanesti

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 26 August-1 Septembrie 2007, s-a desfasurat cea de a VI-a editie a Festivalului International „Johann Strauss”, eveniment muzical intrat deja in traditia vietii culturale din Romania, gazduit in acest an de orasul Timisoara.

Ca si in anii anteriori, compania FARMACEUTICA REMEDIA S.A.- member of TARUS Group si-a concretizat implicarea constanta in viata cultural-artistica din Romania prin sponsorizarea si sustinerea acestui eveniment impreuna cu Asociatia Romana a Iubitorilor Valsului.
Festivalul din acest an a debutat cu un Concert Johann Strauss sustinut de Orchestra Operei Nationale Romane din Timisoara sub bagheta maestrului Wolfgang Grohs din Austria.

In zilele ce au urmat, a fost abordat un vast repertoriu alcatuit din spectacole ca opera „Rigoletto” de Giuseppe Verdi ce s-a bucurat de participarea unor reputati solisti romani si straini, concertul cameral al Cvartetului Allegro al Operei, recitalul de pian al artistului Dragos Zaharescu, recitalul de orga sustinut de maestrul Walter Kindl, avand-o ca invitata pe soprana Patricia Seymour.

Spectatorii au putut asculta, alaturi de muzica lui Johann Strauss si a celui pe care ne place sa-l numim corespondentului sau roman, Iosif Ivanovici, autorul celebrei lucrari Valurile Dunarii, si lucrari ale compozitorilor J. Haydn, W.A. Mozart, F .Lehar, J. Lanner, C. Porumbescu, C.M. Ziehrer.

Festivalul din acest an s-a incheiat cu prezentarea Premiilor de Excelenta ale Asociatiei Johann Strauss, urmata de Balul Festivalului, ambele fiind gazduite de foaierul Operei Nationale Romane din Timisoara.

Despre Farmaceutica Remedia S.A.

FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group
Companie românească listată la bursa de valori RASDAQ, înfiinţată la inceputul anului 2006 în urma fuziunii dintre V.TARUS RoAgencies SRL şi FARMACEUTICA REMEDIA S.A. Compania cu sediul central în Deva, are o reţea naţională de vânzări susţinută de un sistem modern de 7 centre logistice şi de o retea proprie de 37 de farmacii în judetele Hunedoara şi Alba. Noile obiective şi valori corporatiste aliniate la standardele EU, echipa noastră de profesionişti şi politica de resurse umane ne vor ajuta să atingem obiectivele şi să ne consolidam poziţia în topul 10 al companiilor farmaceutice până la sfârşitul anului 2007.
FARMACEUTICA REMEDIA S.A. – member of TARUS Group se implica in mod constant in sustinerea proiectelor cultural-artistice din Romania, sprijinind astfel promovarea valorilor romanesti pe plan national si international.

Pentru mai multe informatii accesati:
www.remedia.ro

Dana Tudor - Events Manager/ TARUS Media
dana.tudor@tarusmedia.ro