De Crăciun, Farmexim a dăruit cadouri veteranilor de război

BUCURESTI - 18 decembrie 2009

Comunicat tip General in Social

În ajun de Crăciun, compania FARMEXIM şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Sector 2 au organizat o acţiune caritabilă pentru 50 de veterani de război din Capitală.

De Crăciun, Farmexim a dăruit cadouri veteranilor de război

Într-un cadru de sărbătoare, printre colinde, globuri şi ghirlande de luminiţe, luni, 14 decembrie 2009, Moş Crăciun a venit la Primăria Sectorului 2 şi a adus cu el daruri pentru eroii neamului românesc sau soţiile acelora care nu mai sunt astăzi printre noi.

Fiecăruia dintre cele 50 de suflete prezente la eveniment, FARMEXIM le-a oferit alimentele necesare unei mese de Crăciun îmbelşugate, dar şi bucuria recunoştinţei semenilor pentru sacrificiile si devotamentul lor. Bucatele au fost sfinţite, iar toţi cei prezenţi au primit binecuvântarea Părinteleui Protoiereu Ioan Rădulescu. Gânduri bune şi Sărbători Fericite le-au mai transmis celor din sală şi colonelul în rezervă, dl. Alexandru Tudora, preşedintele filialei sector 2 a Asoiaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, precum şi dna. Izabela Hurjui, Director General al DGASPC.

Iniţiativa se înscrie în demersul FARMEXIM de a fi permanent alături de semeni, de a se implica activ în comunitate şi de a le oferi oamenilor sprijin pentru îndeplinirea dorinţei de a avea o viaţă mai bună şi mai sănătoasă.

Despre FARMEXIM

Farmexim este prima companie de import şi distribuţie produse farmaceutice, înfiinţată în România în 1990. În cei 20 de ani de performanţă, Farmexim a dovedit că este o companie puternică, mărturie fiind atât dezvoltarea constantă, întotdeauna peste media pieţei, cât şi poziţia în topul celor mai importanţi 4 jucători din domeniu.

Adresa: Str. Ing. G. Constantinescu nr. 2, Sector 2, cod 020339, Bucureşti
Tel: 021.308.25.00
Fax: 021.308.25.24
office@farmexim.ro