Loredana Groza a lansat la Cannes piesa Viva Mamaia!

Locul desfasurarii: Cannes

Organizator: FashiontvRomania

Loredana Groza a lansat la Cannes piesa Viva Mamaia!

In aceasta seara, Jean-Claude Van Damme este invitatul de onoare al FashionTV

La invitatia FashionTV Romania , Loredana Groza a urcat marti seara pe scena la Cannes pentru a interpreta piesa "Viva Mamaia!”, iar aparitia artistei a impresionat publicul in care se aflau celebritati si numeroase personalitati din lumea filmului si a modei, la FashionTV Red Carpet Lounge din Hotelul Majestic.

Energica, sexy si carismatica, cu un look spectaculos, purtand exact costumatia din videoclip, Loredana Groza a fost inconjurata pe scena de modelele FashionTV Romania, unele dintre ele imbracate in binecunoscutele deja costume retro in dungi si purtand palarii cu inscriptia "Salvamar", si a avut grija ca intreaga audienta sa retina cele doua cuvinte din refrenul piesei.

Clubul Bellagio din Mamaia a fost desemnat aseara clubul cu “cel mai in bun show din Europa” in cadrul evenimentului Nightlife Awards organizat de FashionTV, care a premiat cele mai fashion 15 cluburi de pe cinci continente.

Astazi are loc lansarea filmului Dubai Force, Where Luxury Meets Justice, o productie FashionTV Luxury Films care il are ca protagonist pe Jean-Claude Van Damme. Celebrul actor este invitatul de onoare al FashionTV in aceasta seara.

Pe covorul rosu si la cele mai in voga petreceri si evenimente de pe Riviera Franceza din timpul Festivalului de Film de la Cannes 2013, FashionTV promoveaza Romania si litoralul romanesc.

FashionTV Romania participa in calitate de producator al unora dintre evenimentele importante din perioada festivalului. In perioada 20-24 mai 2013, modelele FashionTV Romania se afla in compania selecta a starurilor de cinema si a celor mai mari designeri ai lumii, Roberto Cavalli, Giorgio Armani si Dolce&Gabanna pentru a aminti doar cativa, care iau parte la evenimentele si petrecerile de aniversare a 16 ani de la infiintarea postului FashionTV.

Pentru cele mai noi informatii despre evenimentele FashionTV la Cannes 2013, urmariti site-ul www.fpeople.ro

Confirmare pana la data: 22 mai 2013

Participare: Numai pe baza de invitatie