Black Friday şi în domeniul curieratului rapid business premium, prin oferta Fastius Curier

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet

Pe 23 noiembrie 2012, inclusiv în Romania, întreaga activitate comercială se va afla sub semnul Black Friday – ziua marilor reduceri în aproape toate domeniile.

Fastius Curier , companie de curierat dedicată segmentului business, pe nişa serviciilor premium în Bucureşti şi Ilfov, oferă noilor clienţi, de Black Friday, acces la o ofertă cu totul specială: 25% reducere la serviciul Economic, pentru primele 90 de zile de contract.

Pentru a beneficia de oferta, noii clienţi trebuie sa sune vineri, 23 noiembrie 2012, la nr. de telefon 021 369 32 90, între orele 9:00 si 16:00, solicitând o colaborare pe bază de contract. Oferta este dedicată companiilor din Bucureşti şi Ilfov, pentru că Fastius Curier oferă doar servicii B2B, îndeplinind astfel dedicat 100% cerinţele firmelor, de la IMM-uri la mari corporaţii.

Fastius Curier este oricum implicată în fenomenul Black Friday şi prin prisma clienţilor săi din domeniul retail. Astfel, compania s-a pregatit cu resurse dedicate unui flux superior de pachete expediate pe 23 noiembrie 2012 şi în zilele imediat urmatoare.

Viteza şi calitatea vin la un preţ şi mai accesibil, spun reprezentanţii companiei. “Oricare ar fi cerinţele afacerii tale, serviciile de curierat rapid de la Fastius Curier sunt soluţia potrivită. Vei fi încântat de profesionalismul, rapiditatea şi preţurile noastre accesibile. În plus, pentru orice serviciu ai opta, te bucuri de numeroase avantaje: aplicaţia de urmărire a trimiterilor Track&Trace, confimarea de primire online, livrarea sub semnătură şi garantarea termenelor de livrare”, se precizeaza chiar pe www.fastiuscurier.ro – site-ul oficial al companiei.

Fastius Curier s-a impus, în cei 10 ani de când s-a lansat pe piaţă, ca serviciu de curierat premium pentru mediul de afaceri din Bucureşti prin atenţia deosebită acordată nevoilor manifestate de clienţii săi şi adaptarea în funcţie de tendinţele manifestate de aceştia în materie de servicii de curierat. Deoarece a reuşit întotdeauna să raspundă prompt cerinţelor unei pieţe dinamice şi în curs de dezvoltare, compania a reuşit să câştige încrederea clienţilor şi, implicit, o poziţionare din ce în ce mai solidă pe piaţă. Succesul strategiei de consolidare a parteneriatelor cu mediul de afaceri din Bucureşti este dovedit, pe lânga recenta obţinere a certificatului Dekra, şi de faptul că in zece ani de funcţionare, niciun client nu a renunţat la serviciile Fastius Curier.

Despre FASTIUS CURIER

Fastius Curier este una dintre cele mai importante companii de curierat din Bucuresti si unul dintre brandurile cunoscute din piata de curierat in general. Spre deosebire de alte companii de curierat, Fastius Curier se dedica unei nise clare - companiile din Bucuresti. Avand ca target zona business, cuvintele-cheie in afacere sunt profesionalism, standard de calitate, atentie maxima in alegerea curierilor si a operatorilor, personalizare in functie de nevoile exacte ale clientului, pret corect raportat la piata si servicii.

Taguri: Fastius Curier
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fastius-curier/black-friday-i-n-domeniul-curieratului-rapid-business-premium-prin-oferta-fastius-curier