DREPTURILE COPILULUI PRIN CÂNTEC

Locul desfasurarii: CASA DE CULTURA A STUDENŢILOR

Organizator: FEDERAŢIA ORGANIZAŢIILOR NEGUVERNAMENTALE PENTRU PROTECŢIA COPILULUI

DREPTURILE COPILULUI PRIN CÂNTEC

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului si Solidarite Laique Franta organizeaza vineri, 15 decembrie, ora 18.00 la Casa de Cultura a Studentilor - Calea Plevnei, nr. 61, un spectacol intitulat “Drepturile Copilului prin cantec” sustinut de Dominique Dimey din Franta.

Spectacolul are loc cu ocazia aniversarii a 9 ani de infiintarea Federatiei si reprezinta o avanpremiera la un turneu al cantaretei franceze in diferite tari printre care si Romania. Turneul va incepe in ianuarie 2007 si se va incheia in 2009 cand se vor implini 20 de ani de la aparitia Conventiei ONU a Drepturilor Copilului.

Dominique Dimey promoveaza drepturile copilului prin cantec, ateliere pedagogice si artistice si evenimente adresate publicului larg, copiilor si adolescentilor. In cantecele sale se regasesc povesti despre copiii din intrega lume iar noul sau album, care va iesi in primavara anului viitor “Ouvrez vos mains!” cuprinde 12 asemenea povesti ‘muzicale’.

Concertul pe care Dominique Dimey si cei 4 muzicieni il sustin la Bucuresti a fost posibil cu sprijinul organizatiei Solidarite Laique din Franta, partener al Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului in cadrul proiectului PROCOPIL (Proiect Concertat de Initiativa Locala in Europa de Est), un proiect de promovare a drepturilor copilului si a bunelor practici co-finantat de Ministerul Francez al Afacerilor Externe.

Va invitam sa fiti alaturi de noi si invitatii nostri la acest spectacol si sa descoperiti astfel o alta cale de a promova si de a face cunoscute drepturile copilului.


Va asteptam!
Pentru detalii si confirmari de participare: Persoana de contact: Denisa Radu, Tel. 021 326 84 58, 320 80 65 – Mobil: 0723 501 389 – E-mail: procopil@fonpc.ro

Despre FEDERATIA ORGANIZATIILOR NEGUVERNAMENTALE PENTRU PROTECTIA COPILULUI

Creată în 1997, Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului are drept scop întărirea şi facilitarea cooperării asociaţiilor şi fundaţiilor care lucrează în domeniul bunăstării şi protecţiei copilului şi familiei în România în vederea asigurării respectării drepturilor copilului aşa cum sunt ele înscrise în Convenţia ONU privind Drepturile Copilului.

În luna octombrie a acestui an Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului a fuzionat cu Federaţia ProChild Romania devenind astfel FEDERAŢIA ORGANIZAŢIILOR NEGUVERNAMENTALE \'PENTRU COPIL\'

Federaţia are în prezent 100 de membri, organizaţii neguvernamentale care activează în protecţia copilului şi a familiei.

FEDERAŢIA reprezintă organizaţiile neguvernamentale membre ca interlocutor al Autorităţilor şi al altor parteneri în ceea ce priveşte politicile legate de copil şi familie.

FEDERAŢIA are drept obiective:
• susţinerea şi întărirea comunităţii ONG-urilor care activează în domeniul bunăstării şi protecţiei copilului şi familiei;
• clarificarea şi consolidarea imaginii şi impactului comunităţii ONG-urilor care activează în domeniul bunăstării şi protecţiei copilului şi familiei.

Participare: Intrare libera