Federatia Patronilor Bihor lanseaza noul pachet de servicii pentru membri

Oradea - 30 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

In cadrul conferintei ‘Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor Bihor 2006’ organizata de catre agentia BTL Design si Federatia Patronilor Bihor, a fost lansat noul pachet de servicii oferit de federatie membrilor sai, concretizat prin lansarea interfatei online pe web la adresa www.fpb.ro si anuntarea noii strategii de dezvoltare a Federatiei Patronilor Bihor pe anul 2006.

Oradea – 29 martie 2006 – Federatia Patronilor Bihor lanseaza noul pachet de servicii destinat membrilor sai, care se concretizeaza intr-o serie de servicii de promovare si sprijinire a afacerilor, integrate intr-o interfata online usor de folosit si accesibila. Este prima federatie patronala din Romania care lanseaza acest pachet de servicii in varianta online.

Prin aceasta interfata membrii federatiei vor avea acces la o baza de date cu informatii despre noua mii de firme din Romania, instrument de marketing necesar derularii vanzarilor si actiunilor de promovare. In acelasi timp s-a construit un sistem informational destinat comunicarii comerciale intre membrii federatiei. Datorita acestui sistem, fiecare membru al federatiei poate sa-si posteze oferte speciale, servicii si produse aflate in promotie pe baza unui nume ‘user’ si a unei parole care ii va garanta accesul la aceste baze de date si care il vor ajuta sa fie identificat de catre sistem.

Prin acest proiect Federatia Patronilor Bihor intentioneaza sa mareasca numarul firmelor care folosesc internetul ca pe o cale de promovare eficienta si fara costuri mari. Scopul acestei actiuni este de a mari competitivitatea mai ales in perspectiva apropiatei integrari in U.E, invatand din experienta occidentului in domeniu.

“Credem ca aceasta solutie pe care o punem la dispozitia firmelor bihorene este inceputul unei campanii energice pe care vrem sa o derulam in beneficiul acestora si al mediului de afaceri local. In acelasi timp asteptam un feed-back la acelasi nivel din partea membrilor pentru a dezvolta impreuna viitoarele actiuni ale federatiei”, declara domnul Ioan Lucian presedintele Federatiei Patronilor din judetul Bihor.

Totodata se va pune la dispozitia membrilor un serviciu de public relations, care ii va consilia in elaborarea si transmiterea comunicatelor de presa cat si in construirea campaniilor de comunicare.

“Sunt incantat de colaborarea cu Federatia Patronilor Bihor si am incredere ca acesta initiativa va fi urmata si de celelalte federatii patronale in beneficiul mediului de afaceri.”- a adaugat Dl. Ion Radu managing director BTL Design.

Acest proiect a fost conceput, dezvoltat si executat de agentia BTL Design , agentie de marketing business to business si public relations din Bucuresti.

Din 2002 BTL Design vine in intimpinarea necesitatilor dumneavoastra cu o oferta variata de servicii care sa satisfaca toate exigentele : publicitatea “below the line”, publicitatea neconventionala, realizarea de strategii complexe de comunicare si relatii publice, oferirea de support logistic pentru organizarea unor intilniri societatea civila – administratie publica(factori politici,sociali, mediu de afaceri)organizarea de evenimente speciale (conferinte,mese rotunde, workshop-uri), elaborare mape de presa, conferinte,seminarii, gestionarea relatiilor cu mass-media ( interviuri, realizarea de poze, articole)
Aria de activitate a societatii noastre se poate extinde in functie de cerintele fiecarui client.
BTL Design realizeaza campanii publicitare care au efecte imediate corelate cu ajutorul acordat clientilor pentru realizare obiectivelor pe termen lung.

Despre Federatia Patronilor Bihor

Din anul 1991 Federatia Patronilor Bihor reprezinta interesele membrilor sai cat si mediului de afaceri bihorean in relatiile cu autoritatile locale si centrale, cu organizatiile patronale si cu organizatii internationale.Federatia isi accentueaza orientarea catre client si catre serviciile cu caracter utilitar oferite membrilor. Fiecare membru poate fi sustinut si reprezentat nu numai in probleme colective ce ating interesele membrilor cum ar fi chestiuni de legislatie, fiscalitate, reglementari vamale si comerciale etc. ci si in relatiile defectuose care pot sa intervina in relatiile cu organizatiile si institutiile statului implicate in mediul economic. Suntem alaturi de fiecare membru in probleme pe care le are acesta si incercam sa le rezolvam impreuna folosind caile si parghiile aflate la dispozitia noastra.
Ioana Cristea
PR Executive
Mobil: 0745 881 576
Tel:0259/418 202