Elite Business Club by Elite Business Women

BUCURESTI - 16 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Elite Business Women continua sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a doua editie a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc joi, 24 martie 2016, intre orele 09.00 si 12.30, la Bursa de Valori Bucuresti.
ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:
• antreprenori
• manageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlocii
• freelanceri
• autori si speakeri
ELITE incurajeaza diversitatea si promoveaza modele de business de succes. Astfel, ELITE BUSINESS Club invita deopotriva doamne si domni!

Invitati Elite Business Club

ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate. ELITE creeaza in acest sens un spatiu de conectare si invatare, prin cursuri si evenimente axate pe teme de business si prin evenimente de networking dedicate.

Bianca Tudor, fondator Elite Business Women

Elite Business Club by Elite Business Women

24 martie 2016, Bursa de Valori Bucuresti

-          Comunicat de Presa – 16 martie 2016  -

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizatie din Romania dedicata femeilor antreprenor care si-a propus sa creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitateaza impartasirea de experienta si dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei retele axate pe performanta si profitabilitate. ELITE creeaza in acest sens un spatiu de conectare si invatare, prin cursuri si evenimente axate pe teme de business  si prin evenimente de networking dedicate.

Astfel, evenimentele lunare de business, ELITE BUSINESS Club, vin ca o completare naturala a activitatilor initiate de catre Elite, contribuind la initierea si cresterea conexiunilor din cadrul comunitatii, cat si la cresterea cunostintelor si abilitatilor membrelor si a tuturor celor care participa.

In cadrul evenimentului vei putea sa:

ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:

antreprenorimanageri si reprezentanti ai intreprinderilor mici si mijlociifreelanceriautori si speakeri

ELITE incurajeaza diversitatea si promoveaza modele de business de succes.  Astfel, ELITE BUSINESS Club invita deopotriva doamne si domni!

In luna martie, ii vom avea alaturi de noi pe:

Andrew Taylor, Fondatorul Connect CEE si Endike Associates

Andrew are nouăsprezece ani de experiență de afaceri în Europa, America de Nord și Asia, ca Head Hunter, consultant de management, facilitator și lector la Universitatea din Hull. El are un doctorat în domeniul drepturilor de proprietate și a conflictelor de mediu de la Universitatea din Cardiff, Țara Galilor. Andrew a lucrat în întreaga lume, pentru o gama larga de clienti din companii multinationale, cum ar fi Coca-Cola, Holcim, AIG, PwC, GSK, Deloitte, Orange, Volksbank, ING, Vodafone și multe altele. Fondatorul Connect CEE si Endike Associates, el a scris, de asemenea, pe scară largă pentru reviste, jurnale academice și recent a publicat prima sa carte: Având grijă de afaceri: Inovare, Etică & Durabilitate (Cluj-Napoca, România, ROPRINT 2013). / Taking Care Of Business: Innovation, Ethics & Sustainability (Cluj-Napoca, Romania, RoPrint 2013)

Andreea Liptak Spiridon, Antreprenor, Fost Prezentator TV

"Femeia de afaceri este inainte de toate „femeia”, cea care adora sa traiasca in acord cu sine. Femeia de afaceri nu este un sef mai bun, nu este un salvator, nu este un inlocuitor, nu este un model desprins dintr-un context, este un „alchimist”, caruia i-a venit vremea sa se alature. Calatoria femeii in afaceri este despre „CUM?”.

De asemenea, o vom avea alaturi de noi pe Mihaela Georgescu, Networking Trainer & Coach Networkability, care va facilita sesiunea de networking din cadrul evenimentului.

Inscrierile se fac pe pagina evenimentului, la: http://www.elitewomen.org/elite-networking-club/

Partener al evenimentului: Bursa de Valori Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/female-leadership-organization/elite-business-club-by-elite-business-women