Comunicat de Presa

BUCURESTI - 9 august 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Lansarea proiectului 'Investind in oameni, investim in viitor - Formare profesionala in cadrul Fiatest'

Comunicat de Presa

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritara nr. 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”
Domeniul major de interventie 3.2 'Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii'
Titlul proiectului: „Investind in oameni, investim in viitor - Formare profesionala in cadrul Fiatest”
Contract nr.: POSDRU/77/3.2/A/51389
'Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial
Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013' - 'Investeste in oameni!'

SC Fiatest SRL, in calitate de solicitant, in cadrul proiectului „Investind in oameni, investim in viitor - Formare profesionala in cadrul Fiatest”, demarat in data de 01.07.2010, perioada de implementare de 12 luni, cu o valoare totala de 302.160,00 lei, anunta:
Lansarea proiectului „Investind in oameni, investim in viitor - Formare profesionala in cadrul Fiatest”.

Proiectul isi propune imbunatatirea adaptabilitatii intreprinderilor si angajatilor la conditiile in permanenta schimbare ale mediului economic.
Accesul la cursurile de formare, este GRATUIT datorita cofinantarii oferite de FONDUL SOCIAL EUROPEAN.

Prin implementarea acestui proiect se promoveaza cresterea nivelului de perfectionare al angajatilor Fiatest printr-un program complex de instruire si formare profesionala care consta in desfasurarea a 13 programe de formare profesionala la care vor fi instruiti un numar total de 90 de participanti, pe o durata de un an.

Pentru mai multe detalii si informatii referitoare la:
Derularea proiectului „Investind in oameni, investim in viitor - Formare profesionala in cadrul Fiatest”,
Persoana de contact: Marina Sion, Manager Proiect, SC Fiatest SRL, tel. 021 312 13 47, marina@fiatest.ro.

Despre Fiatest

Infiintata în 1990, societatea FiaTest este prima societate de consultanta în domeniul managementului calitatii cu capital integral romanesc, avand o bogata experienta in furnizarea de servicii de instruire si consultanta in domeniul sistemelor de management
Marina Sion, Manager Proiect,
SC Fiatest SRL,