Localizare pe harta Bucurestiului

BUCURESTI - 1 noiembrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.salutbucuresti.ro pune acum la dispozitia utilizatorilor sai un serviciu de localizare pe harta Bucurestiului.

Localizare pe harta Bucurestiului

Produs al societatii FILINGROM, site-ul www.salutbucuresti.ro va ofera o intreaga serie de servicii de pozitionare a societatilor pe planul interactiv al orasului Bucuresti.

Filingrom ofera de asemenea solutii de planuri interactive pentru orase, regiuni, circuite turistice sau orice sistem de geopozitionare, la toate nivelurile : de la amplasamentul standurilor in cadrul unei expozitii , pana la harti nationale. Produsele pot fi pe suport Internet (site-uri web), Cd-rom , etc.

Noul produs gratuit de localizare pe planul orasului Bucuresti poate fi util atat societatilor cat si persoanelor fizice. Modulul este usor de folosit si nu necesita mult timp si nici cunostinte tehnice deosebite deorece linkul de geopozitionare este generat automat.

Odata creeat linkul poate fi integrat la rubrica de contact a site-ului web sau poate fi alaturat unui anunt care necesita localizare.

Cum puteti proceda:

1. Intrati pe www.salutbucuresti.ro, localizare, si creati in 3 minute un cont de utilizator.
2. Accesezi modulul de pozitionare. Alegeti locatia si generati link-ul de pozitionare.
3. Atribuiti link-ul de pozitionare oricarui element de pe site sau folositi-l pentru orientare.

Despre Filingrom

Societatea Filingrom a fost creata acum trei ani ca urmare a unui parteneriat intre doua societati franceze lideri in domeniul lor de activitate, care cautau sa externalizeze, o parte din serviciile lor intr-o tara francofila si cu posibilitati tehnice corespunzatoare. Acest parteneriat ne-a permis sa dezvoltam diferite servicii cu personal competent format dupa metode franceze, mai cu seama in domeniul telefoniei, informaticii si digitalizarii planurilor cadastrale si arhitecturale
Incurajati de aceasta experienta, am dezvoltat pentru diversi clienti si alte domenii de activitate pe care le puteti vizualiza pe pagina noastra de web www.filingrom.com.
VIRLAN Adriana
"Salut, Bucuresti!" Filingrom
Tel: 031-620 47 66
www.office@salutbucuresti.ro