Sistemul de eHealth in Romania

Locul desfasurarii: Hotel Crowne Plaza

Organizator: FinMedia

FinMedia, prin departamentul Conferinţe, va organiza în data de 16 mai 2007, ora 09.00, la Hotel Crowne Plaza, Crown Ballroom A, conferinţa cu tema SISTEMUL DE eHEALTH IN ROMANIA.

Tehnlogiile informatice sunt o dimensiune obligatorie a sistemului de sănătate. Prin tehnologiile informatice se pot salva sume importante de bani, contribuind totodată la creşterea calităţii serviciilor de sănătate.

În statele din Uniunea Europeană cel puţin 4 din 5 medici au conexiune la internet. În România, studii recente arată că 43% din spitale şi 33% din clinici au aces la internet, iar un număr nesemnificativ de unităţi au implementat aplicaţii IT.

Cuvântul de ordine în ceea ce priveşte soluţia informatică dedicată domeniului medical este eficientizarea. Eficientizare prin creşterea calităţii actului medical, prin reducerea costurilor, precum şi prin optimizarea fluxului de activităţi.

Evenimentul va reuni reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, manageri de spitale, centre medicale, policlinici, dezvoltatori de softuri medicale.

Se vor aborda subiecte ca:

Obiectivele strategice ale României referitoare la eHealth
Accesarea fondurilor europene pentru modernizarea sistemului medical românesc
Implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activităţilor din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate
Standarde şi reglementări pentru realizarea de produse de informatică destinate sectorului sănătăţii
Crearea în România a unui Sistem Naţional Unic Integrat Informatic de Sănătate
Certificarea calităţii Sistemelor de Evidenţă Electronică a Datelor Medicale
Dezvoltarea infrastructurii IT&C pentru managementul unei baze de date naţionale standardizate de medicamente, materiale şi produse medicale
Managementul documentelor medicale

Parteneri media: Pharma Business, Farmacia Ta, Galenus, www.comunicatedepresa.ro.

Pentru inscrieri si detalii:
Anca Iordache – Director de proiect
Tel.: 021 317 99 00
Fax: 021 316 65 30
Mobil: 0721 246 988

Despre FINMEDIA S.R.L.

Despre e-Finance
e-Finance are un tiraj mediu auditat de BRAT de 10.000 de exemplare. Revista mizează pe informaţia de actualitate prelevată corect şi transmisă cu discernământ, pe monitorizarea ofertei şi cererii în mişcare, pe comentarii avizate şi comprehensibile, pe lămurirea controverselor, pe detalierea evoluţiei domeniilor emergente ale economiei, pe dialoguri constructive, precum şi pe descoperirea căilor eficiente de atingere a performanţei.

Despre Finmedia
Finmedia este un trust de presă economico-financiară, cu o experienţă de 11 ani pe piaţa de profil, specializat în editarea publicaţiilor economice lunare Piaţa Financiară,
e-Finance, Ghidul de Bani, precum şi a seriilor de anuare de specialitate România Top 100 Companii, Romanian Financial Directory, IT&C Directory, Anuarul Juridic.
Firma are, de asemenea, o vastă experienţă în organizarea de evenimente de anvergură – forumuri, conferinţe şi târguri de profil. „Conferinţele Piaţa Financiară“, „e-Finance events“, „FinFair – Târgul de bani“, „Real Bucharest“ sunt mărci proprietare ale Finmedia.

Participare: Intrare libera