De ce să cumpăraţi calendare triptice?

BUCURESTI - 29 septembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Ar putea fi ușor să concluzionăm ca a dispărut perioada de glorie pentru calendarele tipărite de toate tipurile.

calendar triptic de personalizat

calendar triptic de personalizat

Dar aceste presupuneri sunt greşite. Adevărul este oamenii caută calendare triptice şi le putem găsi în orice casă sau birou. Sfârşitul anului se apropie cu paşi repezi. Este timpul să începeți să vă gândiți la anul care vine și la calendare triptice 2021.

Un calendar triptic este o modalitate ideală de a vă menține afacerea în centrul atenției clienților dvs. S-ar putea să credeți că tehnologia modernă a făcut ca un calendar tipărit să fie învechit, dar nu este cazul. Aproape toată lumea are unul sau mai multe calendare triptice imprimate agățate într-un loc vizibil din casa sau birou.

Calendarele personalizate de perete pot fi tipărite cu mesaje pe care doriți să le transmiteți, precum și numele companiei dvs., sigla, și informațiile de contact. Formatele populare de calendare triptice sunt cele de dimensiuni 33 x48 cm 12 file hârtie offset import albă 90g imprimare 2 culori roşu + albastru.

Când vine vorba de cadouri promoționale și cadouri de marketing, nu există o alegere mai bună decât un calendar de perete personalizat. La urma urmei, ce alt articol promoțional cu preț redus va oferi o astfel de expunere cu impact ridicat pentru un an întreg?

Iată câteva avantaje ale imprimării calendarelor triptice:

Cadou vizibil

Primul avantaj al calendarelor de perete este că reprezintă un cadou care va fi util pentru tot anul. Le puteți oferi colegilor și clienților. Sunt un mod perfect de a obține vizibilitatea mărcii pe tot parcursul anului.

Calendarele sunt utile

Toată lumea folosește calendare triptice pentru a urmări datele și evenimentele importante. Şi deoarece calendarele sunt utile, clienții dvs. le vor expune.

Calendarele sunt relevante

Un calendar bine conceput vă ajută să vă conectați cu potenţialii clienţi. Chiar şi un calendar simplu poate fi relevant pentru afacerea dvs. Ideea este să oferiți un sentiment de solidaritate prin proiectarea de calendare, pe care clienții dvs. o vor aprecia.

Calendarele sunt ușor de distribuit

Puteți trimite extrem de uşor calendare triptice către un public vizat, le puteți înmâna clienților direct, puteți vizita clienții la locul lor de muncă și le puteți plasa în locații strategice, cum ar fi restaurante, magazine alimentare și alte zone.

Calendarele vă permit să partajați costurile

Dacă doriţi să tipăriți o mulțime de calendare triptice, ați putea lua în considerare parteneriatul cu o companie care comercializează astfel de produse. În acest mod, vă puteți reduce investiția, beneficiind de reduceri şi costuri promoţionale.

Calendarele sunt practice

Pentru majoritatea oamenilor, un calendar este o necesitate zilnică. Aproape toată lumea are cel puțin un calendar de perete. Deci, pe lângă faptul că este un instrument eficient pentru promovare și conștientizare a mărcii, având calendare triptice veţi servi unui scop foarte practic și util destinatarului.

Extrem de simplu de achiziţionat

Un calendar tipărit este foarte simplu. Este un articol popular pe care toată lumea știe să îl folosească. Nu are nevoie de asamblare, instrucțiuni sau baterii. Nu se va uza prematur şi nici nu se va rupe. Mesajul dvs. de marketing și informațiile de contact sunt afișate întotdeauna în mod vizibil. De asemenea, un calendar triptic este plat și ocupă un spațiu minim. Acest lucru face foarte ușor inventarierea și distribuirea. În plus, calendarele sunt relativ ușoare în greutate și pot fi expediate la prețuri accesibile.