Idei pentru un design de succes al cărților de vizită

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Necesitatea și relevanța cărților de vizită nu scade în era digitală deoarece nicio altă alternativă nu a câștigat suficient impuls pentru a le înlocui. Astfel, ar trebui să păstrați o carte de vizita în portofel și să vă asigurați că arată bine.

Carti de vizita

Carti de vizita

Aceste instrumente de promovare îndeplinesc multe dintre nevoile de bază ale profesionistului: publicitate, recunoaștere a mărcii și, desigur, informații de contact. Când sunt proiectate corect, iar printul cărţilor de vizită este de înaltă calitate, acestea pot lăsa o impresie de durată și pot atrage clienţi.

Există mulți factori de care trebuie să țineți cont înainte de a începe procesul de proiectare și de a decide cu privire la lucruri precum tipografia și culoarea. Mai jos regăsiţi câteva criterii care vă vor ajuta să începeți cu un design de succes al cărților de vizită.

Orientare

Pentru un print cărţi vizită trebuie să ţineţi cont de mărimea și orientarea cărţii de vizită. Acestea pot fi:

Landscape: este cea mai frecventă orientare. Cărţile de vizită sunt ușor de citit şi pot fi tipărite rapid.

Portret: acest format are cu siguranță un aspect elegant.

Pătrate sau tăieri forme speciale: dacă doriți cu adevărat să aveţi cărți de vizită unice puteţi alege forme diferite. Este o modalitate atrăgătoare de a prezenta o carte de vizită clienților dvs., deoarece este total diferită de cărțile de vizită standard.

Material

Cele mai frecvente materiale pentru cărțile de vizită sunt:

Hârtie

Hârtia este cu siguranță cel mai folosit material pentru print cărţi vizită. Companiile de imprimare dispun de foarte multe tipuri de hârtie din care puteţi alege. La fel cum hârtia poate varia în greutate și culoare, prețul poate varia și el. Puteți obține o hârtie foarte subțire la un preț mic, dar calitatea unei astfel de hârtii nu este excelentă. Hârtia subțire tinde să se rupă ușor.

Plastic

Cărţile de vizită din plastic sunt minunate la atingere și nu se pot plia ca hârtia. Cărțile de vizită din plastic nu sunt numai uimitoare vizual ci pot dura mai mult decât cele standard din hârtie. Cărţile de vizită din plastic sunt accesibile și disponibile pentru multe companii.

Calitatea de print a cărţilor de vizită pe plastic este extrem de detaliată, iar designul cărţii dvs. de vizită poate spune multe despre compania dvs. și valorile acesteia. Culorile de pe plastic sunt profunde și bogate și oferă un design foarte detaliat, care va dura foarte mult timp.

Unde puteți printa cărțile de vizită?

Este foarte important a face o primă impresie excelentă aşa că important este să alegeţi un magazin care comercializează cărţi de vizită online şi care să dispună de maşinării de ultimă generație care să le permită să imprime cărţi de vizită de înaltă calitate, color, rapid și eficient.

Alegerea unei firme specializate în print cărţi vizită este cea mai bună, deoarece folosesc imprimante profesionale iar asta înseamnă că stocul și finalizarea cărților dvs. de vizită vor fi păstrate la un standard ridicat, oferind cărților dvs. de vizită o primă impresie mai profesională și memorabilă.