Tipografia Global Print oferă servicii de tipar cărți de înaltă calitate

BUCURESTI - 8 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Pentru orice autor redactarea cărții reprezintă doar una dintre etapele dificile ale procesului de publicare. În cele mai multe dintre situații, indiferent de aspectul fizic al cărții, conținutul acesteia va conta în detrimentul oricărui alt aspect. Este bine de menționat totuși că, până la urmă, coperta este cea care atrage atenția cititorului la început. Deși cărțile nu ar trebui judecate după copertă, se întâmplă multora dintre noi să ne simțim atrași, la o primă vedere, de modul în care este tipărită cartea, de rigiditatea și grafica copertei, de claritatea fontului etc., ca mai apoi să oferim importanță și conținutului.

servicii de tiparire carte

servicii de tiparire carte

Este esențial, ca autor la început de drum, să te asiguri că alegi un serviciu de tipar carti care să îți pună opera în valoare și să îți asigure astfel promovarea corectă pe rafturile oricărei librării. Tipografia Global Print este alegerea ideală pentru astfel de situații, indiferent de culorile pe care ți le dorești, cantitatea tirajului, tipul de hârtie și alte detalii asemănătoare. Te invit să parcurgi rândurile de mai jos pentru a descoperi calitatea serviciilor oferite de echipa Global Print și de ce beneficii te poți bucura printr-o colaborare cu aceasta.

De ce Global Print îți va tipări cartea exact cum îți dorești?

Cu siguranță, unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de achiziționarea unei cărți, ține de aspectul ei estetic și tactil, de claritatea și calitatea copertei, de intensitatea culorilor din cadrul acesteia etc. În căutarea pentru o tipografie carti Bucuresti, trebuie să oferi atenție dispozitivelor pe care aceasta le folosește, performanța lor și cât de noi sunt pe piață.

Tehnologiile de imprimare cât mai noi pot face diferența dintre o imprimare satisfăcătoare și una nereușită. În plus, o echipă implicată, îți va face recomandările de tipărire adecvate rezistenței în timp, lizibilității și clarității necesare unei parcurgeri ușoare a textului.

Varietatea posibilităților oferite

Unul dintre avantajele colaborării cu această tipografie carti este libertatea exprimării pe care ți-o permite, prin alegerea hârtiei, a tipului de copertă, tare sau standard, posibilitatea tipăririi color, în cazul în care cartea ta prezintă poze sau grafice sugestive. Echipa Global Print își dorește ca rezultatul final să fie pe placul tău și să exprime fidel dorințele tale legate de aspectul estetic al cărții.

Fiecare dintre variantele puse la dispoziție, pentru serviciile de tipărire carte, are un preț anume și acesta poate fi discutat cu echipa Global Print în funcție de cantitatea dorită a tirajului și dimensiunile specifice ale cărții. În plus, se iau în considerare și alegerile privind coperta, grafica acesteia și rigiditatea sa. În momentul de față, în cadrul platformei online a tipografiei Global Print, există un catalog de prețuri pe care îl poți studia cu atenție, pentru a vedea aproximativ unde te-ai situa cu comanda ta din punct de vedere financiar.

Oricare pret tipar carti din cadrul tipografiei Global Print este dat de serviciile complexe puse la dispoziția ta. Echipa lucrează cu dispozitive noi de imprimare, performante, datorită cărora coperta cărții tale se va bucura de culori cât mai intense, iar claritatea graficii va exprima profesionalismul din spate. În plus, datorită noilor tehnologii implementate de Global Print, imprimarea se va face cât mai rapid posibil, indiferent de tirajul dorit.

Echipa Global Print îți stă la dispoziție pentru o colaborare cât mai productivă

În cadrul platformei online, vei găsi pagina de contact și modalități prin care poți lua legătura cu un membru al echipei pentru tipar carti. Acesta se va asigura că dispui de toate informațiile necesare pentru un demers corect al tipăririi și îți va transmite dacă există oferte în desfășurare.

Procesul de tipărire este de cele mai multe ori unul îndelungat și costisitor. Global Print știe cât de mult contează prețul final, motiv pentru care îți propune un demers cât mai econom, iar dispozitivele folosite pentru imprimare, fiind unele noi, folosesc mai puțină cerneală și tuș, reușind astfel să îți ofere prețuri accesibile. Desigur că, pentru o calitate ireproșabilă, prețul va fi unul pe măsură, însă comparativ cu prețurile de pe piață, această tipografie din București este una accesibilă.

În cazul în care ești în căutare de tipografie carte Bucuresti, îți recomand să cercetezi cu atenție platforma online a echipe Global Print, pentru a descoperi modurile în care aceștia îți pot fi de ajutor. Informațiile suplimentare înregistrate în cadrul site-ului detaliază prețurile, pun la dispoziție oferte variate, în funcție de necesitățile și dorințele posibililor clienți, îndrumă privind cea mai bună alegere a tipului de hârtie și altele asemenea.

Echipa Global Print își dorește ca, la finalul colaborării, să deții exemplarele dorite în maniera indicată de la bun început și să te bucuri de calitatea lor. Noile dispozitive de imprimare folosite de Global Print fac ca orice tiparire carte să se deruleze rapid și în cele mai de calitate condiții, pentru o intensitate prelungită a culorilor.

Despre Fiveplus

FivePlus Solutions este o companie privata, formata din specialisti cu o experienta de peste 14 ani in implementarea solutiilor performante de tip Intranet/Internet.