Ambalaje Flori, un domeniu diversificat si in plina expansiune online

Bacau - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Ambalaje flori nu inseamna doar celofan. Inseamna o industrie foarte diversificata destinata nu numai pentru florari.

ambalaje flori

Principalul distribuitor de accesorii florale Floral Packing Group din Bacau remarca o crestere semnificativa a cerintei pietei de profil. In ultima perioada am simplificat procedeele de comenzi online, astfel incat oricine detine orice device conectat la internet poate sa creeze o comanda online pe siteul nostru fara batai de cap.

Livram tot necesarul produse destinate florarilor, pasionatilor de flori si decoratiuni interioare florale. Daca esti un pasionat de handmade tot aici gasesti accesoriile florale in stoc diversificat si nu numai.

Moda actuala de trandafiri din sapun face ca orice client final sa isi comande componentele necesare realizari mai multor aranjamente florale proprii acasa si oferite cadou celor dragi indiferent de ocazie si fara a mai apela florarii. Simplitatea realizarii acestora si costurile reduse a dus la o crestere a cererii de piata semnificativa

Aranjamentele florale cu trandafiri criogenati rosii in cupola inca mai sunt la moda cu o cerere constanta dar care creste o data sezonul februarie-martie. Cu sloganul "Vino cu florile, de restul ne ocupam noi" cei de la AmbalajeFloriOnline.ro asigura produsele de baza precum sizal, celofan, trandafiri de sapun, trandafiri criogenati , ace cu perla, role satin, cutii in diferite forme si marimi, hartie creponata dar si produse unicate ca verdeata artificiala, terarii, lumanari led sau cosuri din lemn in modele deosebite.

Despre FLORAL PACKING GROUP

Cu o experienta in lumea floristica de peste 25 de ani, comercializam pe piata din Romania o gama variata de produse pentru flori, ambalaje pentru flori si accesorii florale. Flori artificiale, plante criogenate, capete flori, role satin, rabant, celofane, plase, dantele, bolduri, clesti, sprayuri, cutii, ghivece, vaze, lumanari, baloane, cupole, candybar, role organza si multe altele

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/floral-packing-group/ambalaje-flori-un-domeniu-diversificat-si-in-plina-expansiune-online