Curs Manageri in domeniul sigurantei alimentului

Locul desfasurarii: FLOYD AD&C

Organizator: FLOYD AD&C

Un alt sistem de management cu notorietate, pentru care am dezvoltat o serie de programe de formare si standarde ocupationale, este standardul ISO 22000 – Sisteme de management pentru industria alimentara, necesar oricarei organizatii din lantul alimentar. Pentru finalul lunii martie si inceputul lunii aprilie FLOYD AD&C a programat cursul de formare Manager in domeniul sigurantei alimentului, curs autorizat CNFPA. Cursul este organizat in 5 module astfel:MODULUL 1 - Prezentarea generala a sistemelor de management privind siguranta alimentului (seria ISO 22000, IFS)MODULUL 2 - Planificarea managementului sigurantei alimentului MODULUL 3 - Gestionarea sistemelor de management al sigurantei alimentare. Stabilirea planului HACCP MODULUL 4 - Evaluarea sistemului de management al sigurantei alimentare MODULUL 5 - Imbunatatirea sistemului de management al sigurantei alimentare Metodologia utilizata pentru dezvoltarea acestor programe se bazeaza pe o abordare sistematica a procesului de formare care asigura eficacitatea si eficienta cursurilor, cu o distributie echilibrata intre conceptele teoretice si aplicabilitatea lor practica in actualul mediu economic si social.Metoda de livrare a cursurilor reprezinta un mixaj de prezentari, studii de caz, exercitii de grup, dezbateri cu scopul de mentine concentrata atentia participantilor pe toata durata desfasurarii cursurilor.

Cui se adreseaza?

  • Specialistilor din industria alimentara (ingineri chimisti, medici veterinari sau umani, biologi, etc.)
  • Consultanti ai sistemelor de management
  • Reprezentanti management
  • Auditori ai sistemelor de management

Despre FLOYD AD&C

Suntem unul dintre putinii furnizori de formare profesionala in domeniul managementului calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului recunoscuti la nivel national, ce dorim sa contribuim la dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor tuturor celor care gestioneaza cerintele standardelor internationale (reprezentanti management, auditori, responsabili calitate, protectia mediului, protectia muncii, lideri ale echipelor HACCP, etc.).

Confirmare pana la data: 21 martie 2012

Participare: Taxa de participare

Taguri: Floyd AD&C