CONFERINTA DE PRESA

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental

Organizator: FNGCIMM

CONFERINTA DE PRESA

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii organizeaza o conferinta de presa cu tema Dinamica activitatii de garantare a Fondului, inclusiv din perspectiva programului Prima Casa si a celui destinat facilitarii absorbtiei fondurilor structurale (OUG 9/2010). Obiective principale pentru anul 2010.
Domnul Aurel Saramet, presedintele FNGCIMM SA-IFN, va prezenta principalele elemente legate de utilizarea garantiilor, bazate pe statistici, precum si obiectivele anului 2010 in corelatie cu diversificarea portofoliului de produse (acordarea de garantii printr-o metoda simplificata, in mod special pentru cofinantarile acordate proiectelor din fonduri structurale).

Conferinta va fi organizata joi, 11 martie 2010, ora 10.00, la sala de conferinte Opera (et. 2) a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, Bd. Nicolae Balcescu, nr. 4.

Stela Alexandru

Despre FNGCIMM SA

Infiintat in 2001, FNGCIMM SA are ca actionar unic statul roman, reprezentat de AIPPIMM. Misiunea FNGCIMM este acordarea de garantii pentru instrumentele de finantare (credite pentru investitii si capital de lucru) contractate de IMM de la banci comerciale sau din alte surse, abilitate de lege, si acordarea de finantari directe catre IMM-uri. De asemenea, fondul garanteaza scrisori de garantie bancara

Participare: Intrare libera