De ce sa folosim plasa de umbrire?

Floresti - 3 iunie 2019

Comunicat tip General in Agricultura

Cand cresc diferite culturi in sere si solar, evident, fiecare cultivator aspira la o productie maxima si culturi de calitate superioara. Asadar, cand construim solarul, trebuie sa luati in considerare si tipul de folii pe care il veti folosi.

De ce sa folosim plasa de umbrire?

Cand cresc  diferite culturi  in sere si solar, evident, fiecare cultivator aspira la o productie maxima si culturi de calitate superioara. Asadar, cand construim solarul, trebuie sa luati in considerare si tipul de folii pe care il veti folosi.

Printre alte elemente, folia de acoperire influenteaza balanta energetica de ansamblu a serei. cu alte cuvinte, transmiterea luminii, activitatea insectelor si alte aspecte sunt direct infuentate de calitatea foliilor folosite.

Foliile si plasele de umbrire  indeplinesc o serie de functii, incluzand: umbrirea culturii, reducerea arsitei, controlul dezvoltarii plantelor si maturarea fructelor, si prevenirea infiltrarii insectelor.

Aceste tipuri speciale de plase de umbrire sunt concepute sa protejeze culturile si plantele de radiatiile UV, dar ofera si protectie impotriva vremii nefavorabile si conditiilor climatice. Conditii de crestere mai bune pentru culturi pot fi obtinute cu ajutorul controlului conditiilor micro-climatice “create” in aria acoperita de plasa pentru umbrire, care duce la o productie mai mare a cuturii. Plasa de umbrire in general este  stabilizata UV.

Plasele pentru umbrire:  sunt plase impletite fabricate din fire de plastic care sunt prelucrate la grosimea si rezistenta dorita. Aceste plase sunt folosite in special in scopul umbririi si pentru protective mecanica a culturilor.

Plasa de umbrire  ofera niveluri de umbrire variind intre 20% si 90% si vin in diferite culori.

Sunt caracterizate prin:

-rezistenta mare la rupere

-greutate scazuta pentru instalare usoara

-factori de umbrire variind intre 20% si 90%

IMD Horticulture Systems comercializeaza momentan prin magazinul online folie-solar.ro una din cele mai variate game de plase de umbrire pentru sere si solarii de pe piata din Romania.

Obiectivul focusal al IMD in momentul alegerii furnizorilor a fost calitatea plaselor de umbrire, motiv pentru care au fost alesi furnizori cu renume din Grecia, Italia … 

Aceste plase de umbrire sunt fabricate sa reziste la cele mai aspre conditii meteorologice.

Gasiti detalii despre intreaga gama de produse pe : www.folie-solar.ro

Despre Folie-solar

S.C. IMD Horticulture Systems S.R.L fost creată în 2012 ca raspuns la cererea pieței, privind necesitatea construcțiilor în horticultură și a accesoriilor pentru cultură de înaltă calitate.
Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativă și orientarea către client sunt valori în care credem și care se reflectă în fiecare produs și serviciu pe care îl oferim.