Fomco GPS va participa la TransLogistica 2016

Tirgu Mures - 27 septembrie 2016

Comunicat tip General in Auto, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social, Logistica/Transport

Live site

Fomco GPS va participa la TransLogistica 2016, cea mai importantă expoziţie de logistică şi transport din România şi din Europa de est şi sud est, ce se va desfăşura în perioada 12-15 octombrie 2016 la Romexpo, pavilionul C5.

FomcoGPS , la Translogistica 2016

FomcoGPS , la Translogistica 2016

 FomcoGPS-Siguranța in decizii şi control " 

FomcoGPS

Fomco GPS va participa la TransLogistica 2016 !

Cu prilejul acestui eveniment, FomcoGPS va prezenta sub sloganul“Siguranta in decizii si control ”, cele mai noi produse şi servicii in domeniul managementului de flota auto .

FomcoGPS este unic distribuitor pentru  produse marca Ecomotive , ce ofera soluții de monitorizare flotă, monitorizarea parcurilor auto prin urmărire GPS (Global Positioning System), sisteme de control consum combustibil, respectiv alte sisteme de alertare și urmărire după cerința clienților.

De asemenea vă oferă consultanta în aceste domenii de activitate, dispunând la această oră de cei mai buni specialişti din domeniu, ce vă pot prezenta soluţiile optime pentru flota dumneavoastră şi un lucru deloc de neglijat, economiile aduse companiei dumneavoastră prin alegerea produselor şi serviciilor dezvoltate de Fomco Group. 

În cadrul expoziţiei TransLogistica 2016, FomcoGPS a pregătit pentru dumneavoastră doua seminarii:

Seminar  GREEN LOGISTICS;   13.10.2016.

Tema :  Fomco -Rolul Sistemelor de monitorizare prin GPS , în protejarea mediului Înconjurător !

Vă aşteptam alături de noi la acest eveniment la standul 25A, Pavilionul C5, Romexpo.

TransLogistica este expoziţia  dedicată produselor, serviciilor şi soluţiilor inovative din transporturi comerciale, expedieri de mărfuri şi canale logistice şi va avea loc în spaţiile centrului expoziţional Romexpo Bucureşti, în perioada 12-15 octombrie 2016.

Vă așteptăm cu Drag !

Despre Fomco

Baza Grupului de firme Fomco ,a fost infiintata in Octombrie 2002 .

Activitatea este structurata pe mai multe linii de business, insa un element esential in aria de activitate, il constituie domeniul tahografelor si a managementului de flota auto.Fiind un furnizor de top la nivel national si international, detinand un portofoliu de peste 200 de parteneri, Fomco dezvolta si livreaza produse care indeplinesc si satisfac nevoile clientilor sai din Romania si Europa.....