Aparatura electrocasnica de la Bricomix.ro - Masina spalat vase – Aliat de nadejde in orice bucatarie

BUCURESTI - 13 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Cum timpul este cea mai importanta resursa, utilitatea unei masini spalat vase in bucatarie este nepretuita.

Clasice sau incorporabile, puteti alege o masina spalat vase din gama diversificata oferita de Bricomix, indiferent de spatiul de care dispuneti in bucataria unde va fi integrata.

Bricomix justifica utilitatea unei masini de spalat vase in bucatarie

Exemplu perfect de situatie in care tehnologia ne imbunatateste viata este achizitionarea electrocasnicelor performante: o masina spalta vase inseamna mai multe avantaje de care veti beneficia, investind pentru o perioada indelungata:

Economie de timp si bani

Spalarea vaselor este o activitate ce este desfasurata aproape zilnic in bucatarie. Drept urmare, investitia intr-o masina spalat vase inseamna reducerea timpului pretios petrecut cu spalarea acestora.

Pe de alta parte, odata cu achizitionarea si punerea in functiune a masinii de spalat vase, economia va fi resimtita si la cantitatea de apa consumata: masinile de spalat vase consuma de fiecare data aceeasi cantitate de apa, in timp ce la spalarea manuala nu putem monitoriza exact consumul.

Scapati permanent de spalarea manuala

Nu exista multe persoane care adora sa spele vasele, astfel ca existenta unei masini de spalat vasele reprezinta un aliat de nadejde in orice bucatarie. Desi nu toate tipurile de ustensile (anumite oale, tavi etc) permit spalarea intr-o masina spalat vase, majoritatea farfuriilor si tacamurile vor fi curatate eficient cu ajutorul acesteia.

Curatare si igienizare profesionala

Buretele de spalat vase trebuie inlocuit foarte des, pentru a evita formarea de bacterii de la o spalare la alta. O masina spalat vase curata eficient toate ustensilele, dar in acelasi timp dezinfecteaza, igienizeaza perfect si confera acestora o stralucire impresionanta.

Diverse modele, capacitati si brand-uri pentru articolele din categoria masina spalat vase oferita de Bricomix

Compania Bricomix ofera o gama diversificata de masini spalat vase, produse de diferite brand-uri cunoscute, cum ar fi Beko, Gorenje, Electrolux, Whirlpool, Bosch, Arctic, Electrolux.

In functie de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste cantitatea de vase de spalat, dar si a spatiului de care dispuneti, puteti opta pentru masina spalat vase potrivita din oferta Bricomix.

Tipuri de masini de spalat vase

Exista mai multe tipuri de spalat vase: clasice, incorporabile, sau mai mici, ce pot fi plasate precum orice alt aparat electrocasnic.

Masina spalat vase clasica: arata precum o masina de spalat haine clasica si poate fi amplasata, in functie de spatiul disponibil, langa mobila de bucatarie sau oriunde arata estetic, nu solicita mult spatiu si exista posibilitatea de racordare la sursa de apa.

Masina spalat vase incorporabila: reprezinta cea mai economica varianta in ceea ce priveste spatiul, putand fi incorporata in mobila sau sub blatul de lucru existent in bucatarie.

Masina spalat vase ce pot fi amplasate pe mobila: acest tip de masina este unul de dimensiuni mici in comparatie cu modelele clasice sau cele incorporabile, se aseamana ca design cu un cuptor cu microunde mai mare.

Instructiuni utile

Un aspect foarte important de avut in vedere este faptul ca masinile de spalat vase implica utilizarea unui detergent special, dar care se gaseste din fericire in majoritatea supermarket-urilor, de la diverse firme.

De asemenea, masina spalat vase se intretine cu o sare speciala, avand un orificiu ce trebuie completat in permanenta cu aceasta solutie. Pe langa aceste doua produse de intretinere, exista si solutii parfumate sau cu efect de stralucire pentru tacamuri si pahare.

Puteti vizualiza gama de masini spalat vase accesand website-ul companiei: www.bricomix.ro, iar informatii suplimentare puteti obtine luand legatura telefonica cu un operator al serviciului de relatii cu clientii:

0732.610.473

Date de contact

Mail: office@bricomix.ro

Adresa: Bulevardul Eroilor numarul 81, Voluntari, Judetul Ilfov.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/aparatura-electrocasnica-de-la-bricomix-ro-masina-spalat-vase-aliat-de-nadejde-in-orice-bucatarie