Avantajele unui termosemineu Hajduk: prinde reducerile

BUCURESTI - 11 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Din categoria celor mai eficiente solutii de incalizire pentru locuinte fac parte termosemineele.

Termosemineu

Termosemineu

Nu trebuie sa le confunzi cu semineele clasice pe care cu totii le cunoastem, pentru ca sunt mult mai moderne. Sunt instalatii complexe, concepute ca sa asigure confortul termic al unei locuinte si imprima un farmec aparte in interiorul acestora. Vesti bune!

Ai super reduceri in perioada aceasta, de care poti sa profiti daca vrei sa cumperi un termosemineu de ultima generatie. Descopera cu ce si de ce sunt mai speciale modelele producatorului Hajduk si pune pe lista toate avantajele pe care le confera acest mare producator. Daca vrei sa afli si etapele de realizare a unui semineu, pe OraDeStiri.ro gasesti toate detaliile.

 

Eficienta garantata ajunge si pana la peste 80%

Termosemineele din gama Hajduk, denumite si focare tip centrala, sunt produse ultra-moderne, fabricate din otel. Performanta lor nu are egal, pentru ca vorbim de o eficienta dovedita ce ajunge si pana la 90%. Acest lucru se datoreaza modului in care sunt concepute aceste produse. Sunt izolate la interior, dar si la exterior, si asigura o ardere curata. Cine cumpara un astfel de semineu, se poate bucura din plin de confort termic, indiferent cate grade sunt afara. Pregateste-te pentru iarnile geroase prin cele mai inspirate alegeri! Profita de preturile atractive din aceasta perioada: vei avea numai de castigat prin ofertele avantajoase.

 

Temperatura de evacuare nu depaseste 270 de grade sau, in unele cazuri, 230 de grade

Spre deosebire de alte produse din aceeasi categorie, termosemineele din gama Hajduk nu depasesc 230 de grade – 270 de grade. Este un mare avantaj, de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti un astfel de produs. In acelasi timp, in interior, temperatura depaseste 600 de grade. Aceste termoseminee au focare din otel masiv (cu dimensiuni de 4 – 5 mm) si sunt placate in interior cu un material termoizolator eficient, respectiv cu samota acumulatoare si masiva. De aici deriva si performanta neegalata a acestora. Cel mai bun moment sa cumperi un astfel de termosemineu este acum: vei economisi, fara dar si poate.

 

Autonomia ajunge si pana la 9 ore

Unul dintre criteriile esentiale de pe lista ta, in privinta performantei unui semineu, e autonomia. Nu poti cumpara un astfel de produs fara sa ai date concrete in privinta acestui indicator. Ei bine, trebuie sa stii ca termosemineele produse de Hajduk au o autonomie ce poate ajunge si pana la 9 ore. Astfel, iti vei asigura confortul termic sporit, economisind resurse importante. Randamentul este de 80% - 85%, o alta metrica ce releva performanta acestor produse de top in domeniul termosemineelor. Asadar, alege cu inspiratie! Profita de preturile speciale si cumpara cel mai bun produs pentru incalzire care exista astazi pe piata.

 

Cumpara un termosemineu de top, de la Seminee-expert.ro: prinde reducerile

Reducerile se tin lant in aceasta perioada. Cel mai mare jucator din aceasta industrie, Seminee-expert.ro te intampina cu oferte atractive la termosemineele Hajduk.

In plus, iti ofera garantie de 5 ani la fiecare focar achizitionat si consultanta de specialitate in montaj si mentenanta. Reducerile sunt semnificative si fac diferenta: asadar, daca planuiai sa iti cumperi un semineu, acum este cel mai bun moment de care merita sa profiti. Seminee-expert.ro activeaza pe piata de mai bine de 20 ani si este lider pe acest segment de piata. Pe perioada garantiei, asigura mentenanta, un alt avantaj pe care clientii il apreciaza foarte mult.