Cabine de dus moderne si sofisticate – pentru ca baia dumneavoastra merita calitatea oferita de Securitinternational.ro

BUCURESTI - 11 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Visati de mult la o baie ca cele prezentate in revistele de specialitate? Va doriti o schimbare majora si nu stiti de unde sa incepeti?

cabina de dus

Visul dumneavoastra poate deveni realitate daca mergeti pe mana expertilor Securitinternational.ro, care va pun la dispozitie o gama diversificata de cabine de dus, proiectate astfel incat sa satisfaca cerintele celor mai exigenti clienti.

Securitinternational.ro, de-a lungul a peste 20 de ani de experienta in domeniul amenajarilor, a inteles nevoile miilor de clienti si inceraca, pe cat posibil, sa realizeze produse performante, rezistente si placute din punct de vedere estetic. Cabinele de dus oferite de Securitinternational.ro sunt deosebit de versatile si dotate cu functii moderne, fiind solutia ideala pentru orice baie, indiferent de spatiu si dimensiuni.

Cabine de dus de la Securitinternational.ro – eficiente pentru spatii mici

In cazul in care nu aveti o baie foarte spatioasa, dar cu toate acestea va doriti o schimbare, echipa Securitinternational.ro va gasi o solutie. In ziua de astazi, baile cu cada sunt la foarte mare cautare, majoritatea dintre dumneavoastra avand o adevarata dilema atunci cand trebuie sa alegeti intre cada sau cabina de dus. Evident, aceasta decizie are la baza o serie de factori care tin de spatiul disponibil, preferintele tehnice, nivelul de confort dorit etc. Persoanele care au o baie de dimensiuni mari, isi pot permite fara proleme atat cada, cat si cabina de dus, insa aceasta situatie este destul de rar intalnita. Cei mai multi opteaza pentru cabine de dus datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le ofera.

Cabinele de dus de la Securitinternational.ro se adapteaza cu usurinta oricarei bai, fiind perfecte atunci cand suntem presati de timp si vrem sa facem un dus rapid. Odata cu evolutia nevoilor clientilor, cabinele de dus s-au perfectionat si va asigura confort, functii multiple si rasfat la standarde ridicate. Principalele avantaje ale acestor cabine de dus sunt:

- Rezistenta in timp – cabinele de dus de la Securitinternational.ro sunt realizate din sticla securizata de 8mm sau 10mm, ceea ce asigura o durabilitate crescuta. In plus, profilele sunt rezistente, realizate din inox, impiedicand ruginirea si dezvoltarea de bacterii;
- Intretinere facila – Indiferent de modelul pe care il alegeti, chiar si cabinele de dus cu pereti si usa din sticla, nu reprezinta o problema atunci cand vine vorba de intretinere. Acestea sunt usor de curatat, nu necesita solutii speciale si isi recapata aspectul lucios in cateva momente.

Cabinele de dus de la Securitinternational.ro va asteapta cu oferte avantajoase

Adaptate la stilul de viata din ce in ce mai alert, cabinele de dus, disponibile intr-o varietate de modele si culori, sunt alegerea ideala pentru baia dumneavoastra. Securitinternational.ro ofera posibilitatea clientilor de a crea cabine de dus personalizate, in functie de preferinte si necesitati la preturi avantajoase. Usor de montat si de intretinut, acestea reprezinta o investitie de durata, de care va veti bucura alaturi de intreaga familie. Pentru comenzi si intrebari, va asteptam in Bucuresti, pe strada Agricultori, nr.113 , Sector 2, sau la numarul de telefon 021 321 31 77.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/cabine-de-dus-moderne-si-sofisticate-pentru-ca-baia-dumneavoastra-merita-calitatea-oferita-de-securitinternational-ro