De ce sa alegi coltare living si nu canapele? Vezi toate motivele!

Pitesti - 3 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

Atat coltarele, cat si canapelele, sunt considerate piese de rezistenta in orice living. Ele pot schimba radical o amenajare si sa creeze un spatiu de relaxare si networking, iesind din sfera banalului. In ultimul timp, canapelele au castigat teren in fata coltarelor, dintr-un simplu motiv: sunt mai simplu de manipulat.

coltar living

Dar vestea buna este ca si intreaga gama de coltare s-a reinventat in stil modern, iar astazi aduce mai multe avantaje decat primele piese de mobilier. De ce sa alegi coltare living si nu canapele? Descopera motivele!

Ofera mai mult spatiu decat o canapea

Fie ca ai o familie numeroasa, fie ca iti place sa primesti oaspeti in vizita, principalul beneficiu oferit de un coltar este acela ca ofera mult mai mult spatiu decat o canapea. Va puteti aduna impreuna, astfel, in fata televizorului in formula completa, iar aceasta piesa de mobilier va fi centrul discutiilor voastre. Daca la o canapea ai nevoie de fotolii, care ocupa suficient spatiu din intreaga camera, un coltar nu necesita piese suplimentare de mobilier. O masuta de cafea va completa decorul si vei concepe o atmosfera primitoare.

Exista modele extensibile foarte practice

In trecut erau in voga modelele de coltare fixe, rigide, masive, care impuneau prestanta oricarei incaperi. Astazi, insa, proprietarii de locuinte se indreapta spre gama de coltare extensibile, ce aduc mult mai multe avantaje functionale.

La nivel de suprafata, acestea sunt mai generoase decat o canapea si inlocuiesc cu brio necesitatea unui pat special pentru oaspeti. Astfel, aceasta piesa de mobilier se dovedeste alegerea perfecta si din acest punct de vedere. Oricum ai decide sa renovezi, te poti ajuta cu brio de un coltar.

Le gasesti intr-o diversitate de stiluri si de culori

Coltarele se gasesc in piata intr-o varietate impresionanta, atat la nivel de culori, cat si la nivel de stil sau dimensiuni. Poti alege design-ul care se integreaza perfect in ansamblul amenajarii tale si sa creezi cu usurinta o coerenta stilistica. Elegant, modern, clasic, romantic, vintage, excentric  – tu alegi daca vrei un model actual sau o piesa de mobilier cu amprente din trecut, iar oferta este una generoasa pentru orice optiune ai in plan. Un living primitor va fi usor de mobilat cu ajutorul acestei piese de mobilier centrala.

Preturi avantajoase la coltare living de cea mai buna calitate, la Complexslava.ro

Vrei sa aduci un suflu nou in livingul tau? Excelent! Opteaza pentru un coltar de cea mai buna calitate, rezistent, usor de intretinut pe termen lung si atractiv din punct de vedere al design-ului. Varietate cat cuprinde si preturi avantajoase gasesti la Complexslava, magazinul de mobilier clasic de top din Romania. Fie ca vrei o incapere colorata si jucausa, fie ca ai in plan un decor elegant si sobru, gama de coltare living de la Complexslava. ro iti ofera nenumarate posibilitati in amenajare. Limita este doar imaginatia! Preturile sunt foarte avantajoase in magazinul online, care aduce la distanta de un click orice piesa de mobilier.

Complexslava.ro este unul dintre cele mai importante medii de achizitie din tara noastra. Calitatea fara compromis, varietatea pieselor sunt motivele esentiale pentru care clientii prefera Complexslava.ro, dar mai sunt si alte motive pe care le poti descoperi in magazinul online. Bucura-te de placerea amenajarilor!

Date de contact

Tel: 0742032208

E-mail: comenzislava@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/de-ce-sa-alegi-coltare-living-si-nu-canapele-vezi-toate-motivele