Erbicid total pentru culturi curate si sigure doar prin Pesticide-Az.ro

BUCURESTI - 1 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Agricultura

Cea mai importante practice agricole folosite de fermierii romani este reprezentata de procesul cu erbicide, intrucat rezerva de buruieni din sol este foarte mare si inmultirea vegetativa a lor se realizeaza aproape in orice fel de conditii de mediu.

Erbicid total pentru culturi curate si sigure doar prin Pesticide-Az.ro

Pentru a limita gradul de dezvoltare a buruienilor solului este aplicat acest erbicid total, care fiind absorbite de plante se realizeaza foarte rapid prin frunze, muguri, lastari. Ceea ce inhibabiosinteza proteinelor si diviziunii celulare, iar dupa cateva zile planta se usuca complet.

Aplicarea acestui erbicid propus de catre firma ,,Fermierul’’ ne vor diminua simtitor rezerva de buruieni, cu un cost relativ redus pentru fiecare hectar si ne vor asigura o cultura premergatoare mai curata si mai sigura.

Erbicidele cu actiune totala distrug toate plantele de pe suprafata tratata si din acest motiv ele pot fi folosite pe marginea soselelor, cai ferate, curti.

Ingridientele active si caracteristici ale produsului erbicid total

Erbicidele totale pot fi utilizate pentru terenuri agricole, iar in agricultura ele pot fi folosite pentru diferite scopuri:

Pentru a inhiba cresterea buruienilor perene – dupa recoltare ;

Pentru a inhiba cresterea buruienilor timpurii – inainte de insamintarea campurilor ;

Pentru a accelera maturizarea culturii recoltate (ca un agent de deshidratare) – inainte de recoltare ;

Pentru prelucrare inainte de rasadurile culturii ;

Pentru prelucrarea solului din livezi – acest lucru va impiedica nu numai aparitia si cresterea in continuare a buruienilor, dar are si un efect de retinere a umezelii.

Erbicidul total pot fi impartite in doua grupe:

Erbicid de contact – preparate care pot influenta numai suprafata expusa tratamentului. Ele sunt caracterizate prin viteza mare de actiune si rezistenta la umiditate;

Erbicid sistemic – substanta activa a acestor preparate sunt in masura sase deplaseze de-a lungul plantei, provocand moartea ei. Sunt eficiente impotriva buruienilor perene a caror radacina este extinsa si profunda.

Erbicidul total se caracterizeaza si dupa ingredientul activ:

Pe baza de substanta glifosat –un derivat al acidului fosforic. Este utilizat pe scara larga pentru combaterea buruienilor dicotiledonate, precum si a ierburilor anuale si perene. Tratamentul cu aceste erbicide se desfasoara in perioada de crestere activa a buruienilor sau in perioada de dupa recoltare. Un exemlu de produs propus este LEONE al producatorului grec YPSILON;

Pe baza de imazapyr – se foloseste mai mult in paduri pentru combaterea vegetatiei erbacee, arborilor de foioase si rasinoase;

Pe baza de diquat –este un agent deshidratant si se foloseste in timpul recoltarii trifoiului, lucernei sau floarea-soarelui, precum si pentru combaterea buruienilor inainte de cultivarea cartofilor si morcovilor.

Combaterea la timp si corecta a buruienilor, vor proteja investitile dumnevoastra din agricultura, iar plantele se vor dezvolta puternic si sanatos.

Erbicid total de la Pesticide-Az.ro

Firma ,,Fermierul” are patru magazine in judetul Valcea (Rm. Valcea, Mihaesti, Babeni si Dragasani) si un magazin online Pesticide-Az.ro. Numarul de contact pentu suport tehnic si intrebari este 0724.254.542, iar pentru a comanda produse telefonati la 025.077.25.66 sau 072.621.44.41

Daca aveti o comanda mai mare de 700 lei, firma va ofera gratuit transport pe tot teritoriul Romaniei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fortin-agency/erbicid-total-pentru-culturi-curate-si-sigure-doar-prin-pesticide-az-ro